• 20:51 – Модні кольори 2019 року в одязі – що носити і як модно поєднувати? 
  • 22:05 – Жіночі черевики – весна 2019 фото наймодніших моделей сезону 
  • 19:48 – Модні кольори весна-літо 2019 – що носити цього сезону? 
  • 19:43 – Що носити цієї весни: 10 головних трендів 

Новорічні торти 2019: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Свині)

Напередодні Нового року будь-яка господиня намагається приготувати для гостей незвичайне і цікаве меню. Але якими б смачними були салати, закуски і гарячі страви, всі учасники урочистого застілля обов'язково залишають місце для святкового торта. Моменту, коли страва з тортом опиниться на столі, з нетерпінням очікують як маленькі ласуни, так і дорослі ласуни. Адже, по-перше, такі десерти з'являються у нас на столах тільки по святах, а по-друге, не кожна господиня вміє приготувати таке домашнє пишність.
Рецепти тортів на Новий рік вибираються з особливою увагою, адже так хочеться здивувати присутніх не просто красивим, але ще і вишуканим блюдом! Безумовно, можна довіритися перевіреним часом сімейними рецептами — адже на торти, які готуються з року в рік, у вас точно набита рука.
Однак навіть найкращі торти, якщо подавати їх з року в рік, рано або пізно набридають. Тому пропонуємо вам кілька желейних, шоколадних, ягідних і сирних тортів, які викличуть захоплення у всіх, кого ви запросили за святковий стіл. Та й тотем Нового року обов'язково зрадіє такому страви – Свинка є відомою любителькою солодкого, тому варто залучити її прихильність, доповнивши меню незвичайними тортиками.

Торт «Ягідний» з листковим тестом


Ніжний і смачний десерт, в якому вишукано поєднується смак повітряного листкового тіста, лісових ягід і найніжнішого згущеного молока. Звичайно, приготування тіста вимагає навичок досвідченого кулінара, однак результат перевершить найсміливіші очікування – цей тортик можна назвати родзинкою новорічного меню! Особливість рецепта – швидке приготування листкового тіста.
Час приготування: 120 хв.

Порцій: 10
Новорічні торти 2019: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Свині)
Торт з ягодами напевно порадує любительку солодкого — Жовту Свинку!

Інгредієнти



  • Молоко згущене – 360 г

  • Вершки (жирність 33%) – 210 мл

  • Чорниця (свіжа або морожена) – 410 р

  • Саліна (свіжа або морожена) – 360 г

  • Борошно (пшеничне, вищий сорт) – 500 г

  • Масло (вершкове) — 400 г

  • Яйце (куряче) – 1 шт.

  • Оцет (5%) — 1 ст. л.

  • Кухонна сіль – 1/2 ч. л.

  • Вода (крижана) – 175 мл


  • Спосіб приготування



  • Помити куряче яйце розбити в миску, додати поварену сіль і ложку оцту. Влити в масу крижану воду, ще раз ретельно змішати компоненти і відправити на полицю холодильника.

  • Пшеничне борошно добре просіяти, додати заморожене вершкове масло, перетерте на тертці. Перемішати муку з маслом, сформувати гірку і зробити невелику виїмку.

  • Вийняти з холодильника масу з яйця з водою, поступово влити у поглиблення зверху борошняний гірки. Змішати компоненти. Вимішувати тісто традиційним чином не можна – масу потрібно піднімати з країв, складати в середину, трохи притискати та повторювати дію. Сформувати з тіста щільний шматок, помістити в пакет (обернути плівкою), відправити в холодильник на пару годин. Краще готувати тісто з вечора і дати йому настоятися ніч.

  • Поставити духова шафа розігріватися на 185 градусів.

  • Вийняти тісто, відокремити частину коржа, розкачати так, щоб вийшов шар в 2 міліметри. Помістити тісто на пергамент, викласти на деко і пекти на протязі 9-10 хвилин. Зробити 5-6 коржів.

  • Охолоджені жирні вершки перелити в миску. Збивати, поки маса не почне нагадувати сметану. Поступово вести в вершки згущене молоко.

  • Викласти корж листкового тіста на блюдо, промазати шаром крему.

  • Помити ягоди чорниці та малини, трохи просушити на паперовому рушнику. Викласти шар ягід на промазанный корж кремом. Накрити другим листковим коржем, змастити кремом і викласти ягоди. Повторювати дію, поки не закінчаться коржі. Ягоди можна викладати упереміш або чергувати по верствам.

  • Промазати верхівку торта і його бічні частини кремом, рясно прикрасити ягодами і крихтою від обрізків коржів. Прибрати десерт в холодильник, щоб він настоявся протягом 3-4 годин.


  • Торт «Яскравий» з кремом з вершкового сиру


    Незвичайність цього торта полягає в тому, що в розрізі він має кілька кольорових коржів. Зітхання захоплення від гостей вам забезпечений не тільки при подачі, але і при розрізуванні десерту! Торт дуже легкий, адже для його просочення використовується ніжний крем на основі вершкового сиру, а нотку свіжості забезпечить додавання свіжих (або заморожених) ягід ароматною полуниці.
    Час приготування: 120 хв.

    Порцій: 10
    Новорічні торти 2019: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Свині)
    Ви можете вибрати для новорічного торта абсолютно будь-які кольори коржів

    Інгредієнти



  • Цукровий пісок – 210 г

  • Полуниця (свіжа або морожена) – 110 г

  • Борошно (пшеничне) – 3 склянки

  • Масло вершкове — 210 г

  • Яйце (куряче) – 8 шт.

  • Какао (порошок) – 25 ст. л.

  • Сир (вершковий) – 350 г

  • Барвник харчовий (рожевий) – 1/4 ч. л.

  • Розпушувач – 1 пачка

  • Пудра цукрова – 18 ст.


  • Спосіб приготування



  • Духова шафа виставити на 185 градусів.

  • Помити курячі яйця розбити в миску, добре збити на протягом 9-11 хвилин.

  • Просіяти в миску три склянки пшеничного борошна вищого сорту, додаючи розпушувач.

  • Помістити в сотейник шматок вершкового масла (110 грам), поставити на невеликий вогонь і підтопити.

  • Потроху влити в просіяне борошно топлене масло, в процесі помішуючи масу. Додати яйця, ще раз перемішати компоненти. Отриману тестову масу поділити на три частини, розкласти по мисках. У першу частину додати какао порошок. У другу – харчовий барвник рожевого відтінку.

  • Застелити форму для випічки пергаментним папером. Викласти масу з какао. Помістити в духову шафу на 15-17 хвилин. Дати коржу охолонути на решітці.

  • Випекти масу з доданим барвником, а потім — ще один корж без добавок.

  • Залишок підтопленого олії змішати з вершковим сиром, добре збити на протягом 8-9 хвилин, додати пудру і збивати ще 7-8 хвилин. Маса повинна стати повітряною.

  • Помістити на блюдо корж з какао, змастити кремом, викласти рожевий корж, змастити кремом, помістити на верхівку корж без наповнювачів, змастити верхню частину і боки торта вершковим кремом.

  • Помити ягоди полуниці, просушити. Порізати на дольки і щільно викласти на верхній частині торта. Залишити в холодильнику на 3-4 години.


  • Торт «Мегашоколад» з кремом зі збитих вершків


    Дивовижний торт для всіх, хто не може жити без шоколаду, адже в ньому присутні відразу кілька смаків цього ласощі – молочний, гіркий чорний і білий! Родзинка торта – незвичайний смак, який досягається додаванням лікеру «Амаретто», а також ніжний крем з повітряних вершків.
    Час приготування: 120 хв.

    Порцій: 10
    Новорічні торти 2019: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Свині)
    Торт з трьома видами шоколаду — справжній новорічний хіт для ласунів!

    Інгредієнти


    Для основи з бісквіту:

  • цукор-пісок – 1 ст.

  • борошно (пшеничне, сорт вищий) – 3/4 ст.

  • яйце (куряче) – 5 шт.

  • кухонна сіль – 1 щіпка

  • крохмаль (картопляний) – 1/4 ст.


  • Для основної частини торта:

  • шоколад (молочний) – 210 г

  • шоколад (гіркий) – 210 г

  • шоколад (білий) – 210 г

  • пластина желатинова – 1 шт.

  • жовток курячого яйця – 6 шт.

  • масло (вершкове) – 65 р

  • вершки (33%, жирні) – 455 р

  • горіх (волоський) – 25 г

  • горіх (кедровий) – 25 г

  • какао (в порошку) – 25 г

  • збиті вершки – 1 балон

  • лікер «Амаретто» – 55 мл


  • Спосіб приготування



  • Помити курячі яйця, розбити, відокремлюючи жовтки від білків у дві окремі миски. Перемістити миску з білками в холодильник.

  • Всипати в миску з жовтками цукор-пісок, протираючи, поки маса не досягне повної однорідності. Просіяне пшеничне борошно висипати в миску, додавши картопляний крохмаль. Швидко змішати жовткову масу і вимісити однорідне тісто без грудочок.

  • Вийняти охолоджені білки, присолити і збити міксером до стану піни високої щільності. Ввести збиту масу по ложці, постійно перемішуючи тісто.

  • Простелити форму шаром пергаменту, трохи промазати маслом. Духова шафа виставити на 185 градусів і дати прогрітися. Перемістити тестову масу в підготовлену форму, вирівняти верхівку і залишити на 40 хвилин, не відкриваючи дверцята шафи протягом 20 хвилин.

  • Вимкнути духову шафу, залишити бісквіт на 20 хвилин, вийняти і помістити на решітку для повного охолодження. Перед приготуванням торта залишити бісквіт на 3-4 години або на ніч.

  • Корж бісквіту протерти за допомогою терки. Прокатати качалкою кедрові і волоські горішки. Змішати в мисці бісквітну крихту і подрібнені горішки, додавши порошок какао і лікер. Промазати форму для випікання невеликою кількістю масла. Простелити пергамент, викласти на нього масу з горіхів і крихти.

  • Поділити желатинову пластину на три частини. Замочити на 10-12 хвилин.

  • Взяти гіркий шоколад, роздрібнити (залишити 2 чайні ложки для присипки торта), поставити на водяну баню, додати два жовтки, 1/3 частина вершкового масла, третю частину желатину. Коли маса стане однорідною, її потрібно трохи остудити. Збити вершки і ввести в розтоплену масу, перемішуючи. Повторити процедуру для білого і молочного шоколаду. Дати шоколадним заготівлях трохи охолонути.

  • Викласти на бісквітну основу шар на основі молочного шоколаду. Помістити в холодильник на 25 хвилин. Акуратно викласти шар, в основі якого білий шоколад, розрівняти і покласти в холодильник на 25 хвилин. Викласти масу з гіркого шоколаду,

  • Охолоджений торт перед подачею порізати на порційні шматки, декорувати верхню частину збитими вершками і дрібної шоколадної посипкою.


  • Торт «Желейно-м'ятний» з скибочками лайма


    Десерт, який буде підмогою для господинь, які бажають піднести гостям дуже легке солодке блюдо. Секрет у тому, що цей тортик, хоч і виглядає так, ніби ви приділили його приготування цілий вечір, готується без випічки. М'ята і лайм роблять смак десерту по-весняному свіжою. Поєднання білого і повітряного сметано-сирного шару і зеленого желе не тільки надає торту вишуканий смак, але і повідомляє йому зовнішній вигляд.
    Час приготування: 120 хв.

    Порцій: 10
    Новорічні торти 2019: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Свині)
    Лаймовий торт — дуже просте ласощі, яке готується без випічки

    Інгредієнти



  • Цукор-пісок – 125 г

  • Сир (жирний) – 160 г

  • Печиво («ювілейне») – 220 г

  • Сметана (не занадто густа) — 510 г

  • Лайм – 1 шт.

  • Масло (вершкове) – 95 г

  • Желе (ківі) – 2 пачки

  • Желатин – 2 пачки по 10 г

  • М'ята свіжа – 1-2 гілочки

  • Цукор (ванільний) – 10 г


  • Спосіб приготування



  • Вийняти шматок вершкового масла, щоб він відтанув. Взяти 220 грам печива, помістити його в харчову плівку або загорнути в пакет, прокатати качалкою до отримання дрібної крихти. Помістити шматочки печива в миску, додати м'яке масло і перемішати до однорідного стану.

  • Приготувати форму із знімними бортами. Простелити шаром пергаменту. Розкласти масу з крихти і масла по дну, добре уплотнив шар. Перемістити форму в холодильник.

  • Пачку желатину висипати в каструлю, налити воду і залишити на 10-12 хвилин.

  • Помістити в каструльку на конфорку з невеликою інтенсивністю вогню, прогріти до 45-50 градусів. Постійно заважати, щоб желатинова маса розчинилася (до закипання доводити не можна!). Відставити і дати охолонути.

  • Перетерти до гладкого стану сир за допомогою сита, додати цукор-пісок, влити сметану, всипати пачку ванільного цукру.

  • Помити лайм, відрізати приблизно на 2 сантиметри з двох сторін. Вичавити сік, додати в сирну масу. Середню частину цитруса відкласти.

  • Збити сирну масу, дуже повільно долити розчинений желатин, продовжуючи збивати. Вийняти заготівлю торта з холодильника, викласти шар сирного крему і знову помістити в холодильник на 15-2 години.

  • Всипати пачку желатину в холодну воду, дати розчинитися і всипати порошок для желе, додати трохи цукру-піску, розмішати, Прокип'ятити 250 мілілітрів води. Влити воду в желатинову суміш з порошком желе. Додати ще 250 мл холодної води, влити трохи соку лайма.

  • Дістати форму з холодильника, вилити шар зеленого желе. Помістити в холодильник на 45-5 годин.

  • Тонко нарізати і скрутити завитками скибочки лайма. Помити гілочки м'яти, відокремити листочки, дати просохнути. Перед подачею на стіл вийняти торт з рознімної форми, декорувати верхівку лаймовим скибочками і листочками м'яти.


  • Торт «Новорічна ялинка» з профітролі


    Незвичайний торт для всіх, хто цінує смак десертів профітролі і тірамісу, адже в ньому гармонійно поєднуються одразу два зазначених ласощі. Родзинка торта – його оформлення у вигляді новорічної ялинки.
    Час приготування: 240 хв.

    Порцій: 10
    Новорічні торти 2019: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Свині)
    Навіть без мастики торт з профітролі виглядає святково, як новорічна ялинка

    Інгредієнти


    Для торта:

  • цукор-пісок – 25 г

  • борошно (пшеничне вищого сорту) – 125 г

  • масло (вершкове) – 125 г

  • молоко – 155 мл

  • вода очищена – 155 мл

  • желатин (пластинка) – 7 г

  • яйце (куряче) – 6 шт.

  • вершки (38% жирності) – 310 мл

  • кави (натуральний, мелений) – 55 р

  • сир (маскарпоне) – 155 г

  • вершки (10% жирності) – 95 мл

  • зефір маршмеллоу – 495 р

  • джем (персиковий) – 110 г

  • сироп (кукурудзяний) – 30 мл

  • крохмаль (кукурудзяний) – 45 г

  • барвник харчовий (зелений) – 1 пучок

  • какао-порошок – 25 ст. л.

  • пудра цукрова – 900 р.


  • Для основи з бісквіту:

  • цукор-пісок – 1 ст.

  • борошно (пшеничне, вищий сорт) – 3/4 ст.

  • яйце (куряче) – 5 шт.

  • кухонна сіль – 1 щіпка

  • крохмаль (картопляний) – 1/4 ст.


  • Для заварного крему:

  • молоко – 495 мл

  • цукор (ванільний) – 5 г

  • яйця (курячі) – 4 шт.

  • цукор-пісок – 205 г

  • борошно (пшеничне) – 40 г


  • Спосіб приготування



  • Для приготування крему помити курячі яйця, розбити і помістити в каструльку, змішати, досипати цукор-пісок, поступово ввести просіяне борошно і ванільний цукор. Грунтовно змішати компоненти. Влити охолоджене молоко, постійно помішуючи. Помістити посуд із заготівлею для крему на невеликий вогонь, дочекатися, поки маса почне булькати, постійно заважаючи компоненти. Проварювати протягом 5-6 хвилин. Відставити каструлю з плити.

  • Для приготування заварного тіста перемішати молоко і воду, додавши порізане вершкове масло. Всипати цукор-пісок, ще раз змішати. Помістити каструлю на конфорку з мінімальною інтенсивністю вогню. Дати закипіти. Всипати просіяне борошно, помішуючи, поки тестова маса не прийме однорідний і густий вигляд. Прибрати посуд з плити.

  • Помити курячі яйця, вбити в тестову масу, постійно розмішуючи компоненти. Попередньо яйця потрібно вийняти з холодильника – вони повинні мати кімнатну температуру.

  • Розігріти духовку до 220 градусів. Промазати маслом деко. Тісто перемістити в мішок для кондитерських виробів, зробити заготовки-профітролі, розмістивши їх на відстані 3-4 сантиметрів один від одного. Занурити пальці у воду і згладити тісто. Помістити деко в духовку на 15 хвилин (тістечка повинні піднятися). Зменшити інтенсивність прогрівання до 185 градусів, залишити ще на 25-35 хвилин (до зарум'янювання). Шафа ні в якому разі не відкривати Вимкнути духовку і залишити заготовки доходити (ще приблизно 45 хвилин).

  • Для приготування бісквітної частини помити курячі яйця, розбити, відокремлюючи жовтки від білків у дві окремі миски. Перемістити миску з білками в холодильник. Додати до жовтків цукор-пісок, протираючи, поки маса не стане білою і не досягне однорідності. Просіяне пшеничне борошно висипати в миску, додавши картопляний крохмаль. Швидко додати масу з жовтків і вимісити тісто.

  • Вийняти охолоджені білки, посолити і збити за допомогою міксера в піну. Ввести по 1-2 ложки в тісто.

  • Простелити деко пергаментным шаром, трохи змастити маслом. Духова шафа виставити на 185 градусів, прогріти. Перемістити тісто в підготовлену форму, залишити на 30 хвилин. Після приготування залишити на 25 хвилин в духовій шафі, трохи остудити на решітці (бісквітна заготівля повинна бути тонкою, не більше 1 сантиметра).

  • Для приготування крему тірамісу замочити желатинову пластину, заливши холодною водою. Жирні вершки щільно збити. Приготувати 55-60 мл свіжомеленого густого кави, дати трохи охолонути, влити в нього розчинений желатин і змішати інгредієнти. Додати в масу 210 грамів заварного крему. Дати суміш охолонути і обережно вмішати збиті вершки.

  • Взяти крем і ввести начинку в приготовані заготовки-профітролі.

  • Перемішати 100 грам заварного крему і дві ложки цукрової пудри. Поступово ввести маскарпоне та вершки 10% жирності.

  • Починати збирати торт пірамідкою. Сформувати на блюді перший шар, скріплюючи профітролі помадкою з маскарпоне. Присипати шари какао. Кожен новий шар робити менше попереднього, формуючи пірамідку. Обернути готову пірамідку шаром теплою заготовки-бісквіта. Загорнути торт у харчову плівку і відправити в холодильник на 2-3 години.

  • Для приготування покриття всипати зефірки-маршмеллоу в миску, полити кукурудзяним сиропом, всипати барвник. Помістити миску в мікрохвильову піч на 3 хвилини. Просіяти цукрову пудру, всипати в розтоплений зефір і змішати масу. У результаті повинна вийти м'яка мастика, яка не прилипає до рук.

  • Присипати робочу поверхню кукурудзяним крохмалем, викласти мастику і прокатати, поки не сформується тоненька пластина. Вийняти заготівлю торта з холодильника, зняти харчову плівку, трохи промазати джемом. Обернути шаром мастики заготовку.

  • Сформувати із залишків мастики ялинові лапи і оформити ялинку, змочуючи водою нижню частину мастичного шару. При бажанні можна додатково зробити мастичні прикраси у вигляді куль або гірлянд різних кольорів.
  • Новорічні торти 2019: рецепти з фото на 31 грудня (Новий рік Свині)
    • Сьогодні
    • Популярне
    • Читають