• 18:15 – Модні купальники 2019: фото, тенденції, суцільні і роздільні новинки 
  • 18:14 – Модні жіночі дублянки 2019: фото, тенденції зими 
  • 18:13 – Модні сукні Осінь-2019: фото, тенденції і новинки 
  • 18:13 – Модний образ Зима-2019: фото луків, тренди та новинки 

Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами

З приготуванням страв до 2019 року Жовтої Свині все дуже просто. Свинячого м'яса в різних його видах – від окостів до запечених поросят – ні, яскравим салатів, нарізці, риби, овочів – так. До бутербродів у Свині теж претензій немає.

Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


Бутерброди з м'ясом та м'ясними продуктами


Начебто зовсім нехитра закуска, але бутерброд може стати святковим, варто приготувати його з натурального м'яса, додати до нього зелені і овочів.

Зі стейком, помідорами і руколою


Потрібні:

  • 2 шматка хліба;

  • 1 яловичий стейк;

  • 1 томат;

  • 1 пучок рукколи;

  • 55 мл рослинного масла;

  • 5 мл білого винного оцту;

  • 5 г діжонської гірчиці;

  • перчити, солити за смаком.


  • Знадобиться: 25 хвилин.
    Кількість калорій: 200.
    Готуємо:

  • З усіх боків стейк змастити рослинним маслом. На гарячій сковорідці-гриль обсмажити з усіх боків яловичину (по 3 хв.).
    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


  • Нарізати помідор кружечками. Викласти рукколу в миску, приправити маслом, спеціями, винним оцтом, перемішати.
    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


  • Готове м'ясо має «відпочити», після чого його нарізати смужками.
    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


  • Хлібні скибочки підрум'янити на грилі.
    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


  • Змастити гірчицею хліб, помістити на нього м'ясні смужки, зверху трохи руколи і кружечок томату.


  • З шинкою і помідорами


    Потрібні:

  • 12 скибочок хліба для тостів;

  • 250 г курячої шинки;

  • 2 томата;

  • 6 яєць.


  • Готування: 20 хвилин.
    Порція: 184 ккал.
    Готуємо:

  • Форму змастити маслом, викласти 6 скибочок хліба, зверху помістити шинку, кружечок томату.

  • Накрити хлібним скибочкою без м'якушки, додати курячі яйця.

  • За смаком можна солити, перчити, посипати сиром.

  • Запікати в духовій шафі не більше 20 хв.



  • Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


    В якості закуски відмінно підійдуть бутерброди з печінкою тріски і огірком.
    На святковому столі завжди добре виглядають бутерброди з червоною рибою. Тут ви знайдете рецепти з фото.
    Спробуйте зробити бутерброди з крабовими паличками з лаваша з цим рецептом.

    Новорічні бутерброди з рибою і морепродуктами


    На новорічний стіл будемо готувати зовсім інші бутерброди – гарні, святкові, з крабовим м'ясом, червоною ікрою і сьомгою. Не бійтеся пробувати нові чи незвичайні продукти.

    З крабовим м'ясом


    Потрібні:

  • 1 банку консервованого крабового м'яса;

  • 1/2 буханки чорного хліба;

  • 1 томат;

  • 1/2 фенхелю;

  • 1 лайм;

  • 1 часникова часточка;

  • 20 мл олії оливи;

  • 1/4 ч. л. червоного перцю;

  • 1 щіпка чорного перцю;

  • 1 щіпка солі.


  • Знадобиться: 20 хвилин.
    Калорійність: 199 ккал.
    Як готувати:

  • Нашаткувати тонкими смужками фенхель (зберегти зелені листя).

  • У сковорідці розігріти одну чайну ложку масла і обсмажити до золотистого кольору фенхель.

  • З крабового м'яса прибрати плівки. Дрібної теркою зняти з лимона цедру з половини плоду вичавити трохи соку. Зелені листочки фенхелю подрібнити і висипати до крабовому м'яса, приправити сіллю, поперчити, додати дрібну цедру, влити залишки масла і одну чайну ложку соку, посипати перцем рожевим, гарненько перемішати.

  • Нарізати помідор тонкими кружечками. Чорний хліб нашаткувати скибочками, розкласти на деку і поставити під гриль (2-3 хв) або в гарячий духовий шафа на 15 хв. Ще хліб можна підрум'янити в тостері. Очищеним зубчиком часнику натерти підсушений хліб.

  • Викласти на тости кружечки томату, крабове м'ясо і підрум'янений фенхель.


  • З сьомгою і сметанним соусом



    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


    Потрібні:

  • 1 вчорашній невеликий багет;

  • 120 г тонко нарізаної слабосоленої сьомги.


  • Соус:

  • 1 пучок кропу запашного;

  • 20 г густої сметани;

  • 10 г хрону;

  • 5 г гірчиці.


  • Приготування: 10 хв.
    Кількість калорій: 187.
    Готуємо:

  • Нарізати черствий багет невеликими скибочками і підрум'янити в тостері.

  • Подрібнити кріп.

  • Приготувати соус: сметану з'єднати з хріном, гірчицею, кропом (зелень кропу трохи залишити), всі інгредієнти добре перемішати.

  • Намазати соусом підрум'янені скибочки, зверху викласти по шматочку червоної риби, присипати кропом.


  • З червоною ікрою



    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


    Потрібні:

  • 25 крекерів несолодких;

  • 1 банка червоної ікри;

  • 100 г розм'якшеного вершкового масла.


  • Приготування: 10 хв.
    Цінність: 100 ккал.
    Приготування:
    Намазати крекери м'яким маслом, зверху викласти по одній чайній ложці ікри. На стіл у новорічну ніч подавати бутерброди відразу.

    З оселедцем, яйцем і домашнім майонезом


    Потрібні:

  • 1 філе оселедця;

  • 2 скибочки чорного хліба;

  • 1 яйце;

  • 3 пера зеленого лука.


  • Для домашнього майонезу:

  • 1/2 частина лайма;

  • 1 яєчний жовток;

  • 1 пучок тархуну;

  • 200-250 мл олії оливи без запаху;

  • 20 мл оцту з білого вина;

  • 8 г діжонської гірчиці.


  • Знадобиться: 20 хв.
    Калорійність: 189 ккал.
    Як зробити:

  • Вичавити сік з 1/2 частини лайма. Листову частину тархуна подрібнити.

  • Зробити ароматний майонез: з'єднати яєчний жовток з дижонской гірчицею, збивати звичайним міксером, при цьому поступово вливаючи масло оливи. Коли суміш загусне, додати оцет і сік, вичавлений з лайма. Ще додати подрібнений тархун, всі разом трохи збити.

  • Відварити яйце, почистити. Перо цибулі порубати. Філе нарізати дрібними шматочками. Змішати оселедець з цибулею, покласти в цю масу 40 г майонезу, гарненько все перемішати.

  • Скибочки хліба розрізати по діагоналі навпіл. Викласти на них оселедцеву масу. Яйце нарізати рівними кружечками. На кожен бутерброд покласти по кружечку яйця і гілочку тархуна.


  • На відео — ще один рецепт святкових бутербродів з оселедцем до Нового 2019 році:

    Овочеві бутерброди на Новий рік 2019


    Не їсте м'ясо, отже, обов'язковими складовими вашого новорічного меню повинні стати овочеві бутерброди.

    Зі шпинатом і цукіні


    Потрібні:

  • 1/2 булки сірого хліба;

  • 2 цукіні;

  • 150 г свіжого шпинату;

  • 100 г твердого сиру;

  • 20 мл олії оливи;

  • 8 г масла вершкового.


  • Заправка:

  • 1 пучок базиліка;

  • 1 перець чілі;

  • половинка лимона;

  • 3 скибочки часнику;

  • 55 мл олії оливи;

  • 1/2 чайної ложки червоного винного оцту (на часнику);

  • 1 дрібка солі.


  • На приготування: 20 хвилин.
    Калорійність: 165 ккал.
    Готуємо:

  • Нарізати гострим ножем цукіні смужками, потім обсмажити на гарячій сковорідці-гриль.

  • З перцю прибрати насіння, м'якоть подрібнити. Скибочки часнику розчавити і перетерти з крупною сіллю. З половини лимона необхідно вичавити трохи соку.

  • Зробити заправку: змішати 55 мл олії з соком лимона, винним оцтом, чилі, часником, базиліком і сіллю.

  • Нарізаний хліб можна підрум'янити в тостері.

  • Розігріти в сковорідці вершкове і оливкове масла, викласти шпинат. Закрити кришкою, тушкувати 2 хвилини.

  • Шматочок сиру треба натерти пластівцями. Вам в допомогу звичайна овощечистка.

  • На хлібні скибочки викласти заправку, шпинат, цукіні, приправити і посипати сиром.


  • З брокколі, часником і чилі



    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


    Потрібні:

  • 1 булочка вчорашня;

  • половинка невеликого качана брокколі;

  • 20 г твердого сиру;

  • 1/2 стручка чилі;

  • 2 скибочки часнику;

  • 2 гілочки свіжого базиліка;

  • 35-40 мл олії оливи без запаху;

  • 1 щіпка насіння кунжуту;

  • солити, перчити по своєму смаку.


  • Знадобиться: 25 хвилин.
    Цінність: 168 ккал.
    Готуємо:

  • Розрізати На дві половинки булку, викласти на деко зрізом вгору, злегка полити оливковою олією, поставити під гриль.

  • Розібрати капусту на суцвіття. Опустити суцвіття в киплячу воду, варити 3 хвилини. Готову капусту відкинути на сито, потримати під струменем холодної води.

  • З перцю прибрати насіння, потім нарізати м'якоть смужками. Часник нашаткувати пластинами.

  • У сковороді розігріти олію, покласти капусту, перець, часник. Додати сіль, перець, кунжутне насіння, добре перемішати. Готувати не більше 2-х хвилин.

  • Овочечисткою настругати сир пластівцями.

  • На обсмажені шматочки булки помістити капусту, посипати пластівцями сиру, прикрасити базиліком.


  • Гарячі бутерброди для гурманів


    Стандартний бутерброд з сиром на святковий стіл не поставиш. Тому ділимося з вами рецептами незвичайних гарячих бутербродів.

    З сьомгою



    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


    Вимагається:

  • 4 шматка цільнозернового хліба для тостів;

  • 250 г філе сьомги на шкірі;

  • 2 яйця;

  • 1 плід лимона;

  • по 1 пучку кропу і шніт-цибулі;

  • 100 мл молока;

  • 65 мл оливкової олії;

  • 35 г масла вершкового;

  • 15 г майонезу;

  • 8 г діжонської гірчиці;

  • 1/4 чайної ложки соусу «Табаско»;

  • 1 щіпка чорного перцю;

  • за смаком сіль.


  • Знадобиться: 25 хвилин.
    Порція (100 г): 199 ккал.
    Готуємо:

  • Вичавити з лимона сік. Шматок сьомги скропити оливковою олією і свіжим лимонним соком, приправити сіллю, поперчити. Дати час, щоб риба трохи промаринувалася.

  • Викласти сьомгу на гарячу сковороду шкірою вниз, посмажити, не перевертаючи. За 2 хвилини до кінця смаження накрити сковорідку щільною кришкою.

  • З готової сьомги прибрати кістки, розібрати м'якоть на шматочки.

  • Порубати дрібно зелень кропу, шніт-цибулю.

  • Додати до риби майонез, діжонську гірчицю, рубану зелень, 20 мл соку лимона, соус, приправити за смаком, перемішати.

  • Хлібні скибочки намазати вершковим маслом. На два шматочки викласти начинку з риби, розподілити її рівномірно і накрити другим шматком олійною стороною вниз.

  • З'єднати молоко з яйцем, приправити, добре збовтати суміш.

  • У сковороду додати олію вершкове і оливкове.

  • Бутерброди опустити в яєчно-молочну суміш так, щоб скибочку хліба просочився. Потім викласти на сковорідку і обсмажити з двох сторін. А прибрати надлишки жиру допоможуть паперові рушники.

  • Обсмажені бутерброди розрізати навпіл по діагоналі.


  • З баклажаном



    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


    Потрібні:

  • 1 багет;

  • 150 г будь-якого сиру;

  • 1 невеликий баклажан;

  • 1 щільний томат сорти Слива;

  • 10 мл рослинного масла без запаху;

  • яйце;

  • зелень за смаком.


  • Знадобиться: 30 хв.
    Цінність: 156 ккал.
    Як готувати:

  • Шматочок сиру натерти, зелень подрібнити, нашаткувати кільцями баклажан, томат — півкільцями.

  • Приготувати кляр: вбити в миску яйце, покласти трохи натертого сиру, віночком збити, додавши зелень.

  • Багет нарізати шматочками. Кожен шматочок опустити в яєчну суміш тільки однією стороною. Цієї ж стороною покласти хліб на гарячу сковорідку з олією, обсмажити. На деко викласти хліб, причому обсмажена сторона повинна бути зверху.

  • На скибочки хліба викласти кружечки баклажана, попередньо обсмажені, посипати невеликою кількістю сиру. На нього помістити кружечок помідора, який рясно посипати тертим сиром. Відправити бутерброди в гарячу духовку (5-7 хв).


  • На відео — рецепт святкових бутербродів з огірками:

    Фуршетні канапе для прикраси столу в новорічну ніч


    Всі ці рецепти для Нового року 2019 заощадять господині масу часу, адже канапе готувати легко і просто. Основою міні-бутербродів може бути підсушений хліб або солоні крекери.

    З лосося


    Інгредієнти:

  • 200 г солоних крекерів;

  • 100 р копченого лосося;

  • 100 мл густих вершків;

  • свіжий огірок;

  • перець за смаком;

  • 3 гілочки листової петрушки.


  • Вимагається: 20 хв.
    Калорійність: 107 ккал.
    Як зробити:

  • Очистити рибу від кісток і шкіри. Викласти в чашу блендера, подрібнити. Влити в чашу до риби вершки і збити в щільну піну. Приправити свіжомеленим чорним перцем.

  • Огірок нашаткувати скибочками, досить тонкими.

  • На крекери викласти лососеву суміш, зверху кружечок огірка. Прикрашати листової петрушкою.


  • Картопляні канапе з котлетою з баранини



    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


    Потрібні:

  • 300 г фаршу з баранини;

  • 2 картоплини;

  • 2 жменьки салат-корн;

  • 3 білих сухаря;

  • 1 яйце;

  • чверть лимона;

  • 3 гілочки м'яти;

  • 65 мл олії оливи;

  • 1 щіпка чорного перцю;

  • сіль за смаком.


  • Знадобиться: 20 хвилин.
    Кількість калорій: 205 ккал.
    Як готувати:

  • Картоплю можна брати не сиру, а варену, так вона швидше приготується під грилем. Фарш з баранини легко замінити яловичим або курячим.

  • Картоплю в шкірці нашаткувати кружечками.

  • На деко розстелити шматок фольги, розкласти картоплю, його збризнути маслом оливи і відправити на 10 хвилин під гриль.

  • У ємності блендера сухарі подрібнити в крихту. М'яту дрібно покришити.

  • Додати до фаршу м'яту, 1 жменя подрібнених сухарів, куряче яйце, сіль, перець, добре перемішати.

  • Руки змочити водою і сформувати з м'яса котлети (їли час дозволяє, краще дати котлет 30 хвилин «відпочити»).

  • У сковорідці-гриль розігріти олію і посмажити міні-котлети.

  • З 1/4 лимона вичавити 10 мл соку.

  • У глибокій мисці змішати оливкову олію з соком лимона, сіллю, перцем, салатними листям.

  • Кружечки картоплі підсолити. На одну частину помістити котлетки, зверху придавити залишилися скибочкою. Канапе скріпити зубочисткою. На святковий стіл подавати з салатом.


  • З лососем і огірком



    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами


    Потрібні:

  • 2 великих шматки білого хліба;

  • 200 г малосольного лосося;

  • 200 г огірків;

  • 25-30 г густої сметани;

  • прикрашати зеленню петрушки.


  • Знадобиться: 15-20 хвилин.
    Калорійність: 179 ккал.
    Як приготувати:

  • Подрібнити підготовлену рибу кубиком, з огірків зняти шкірку. Нашаткувати огірок кубиками і з'єднати з лососем. Рибу можна посолити за смаком, якщо це потрібно. Додати до лосося сметану, рубану зелень.

  • Яким зручним способом підсушити скибочки хліба. На них викласти рибну масу, прикрасити зеленню петрушки і розрізати на 3-4 міні-бутерброди.


  • На відео — ще три рецепти святкових бутербродів:

    У новорічному дизайні 2019 року буде активно використовуватися текстиль в жовтій гамі. Це хіт сезону. Звичайно, не обов'язково використовувати тільки жовтий колір, відмінною альтернативою може стати золотою – скатертини, доріжки, серветки, банти, свічки.
    Для оформлення новорічного столу віддайте перевагу стриманому і елегантному стилю. Все це явно припаде до смаку символу 2019 року – Жовтої Свині. Проявіть творчий підхід і задобрите символ року святковими, незвичайними, красивими бутербродами з рибою, овочами, морепродуктами і натуральним м'ясом.
    Прикрашаємо стіл на Новий 2019 рік смачними бутербродами
    • Сьогодні
    • Популярне
    • Читають