• 18:53 – 2019 Рік Жовтої Земляної Свині 
  • 18:00 – Жіночі зачіски 2019: модні тенденції з фото 
  • 17:59 – Новий Рік 2019: якого кольору вбрання одягати дівчатам 
  • 17:59 – Жіночі стрижки 2019: модні тенденції з фото 

Нові рецепти святкових страв на Новий Рік 2019

Нові рецепти святкових страв на Новий Рік 2019



Новий Рік - це одне з найочікуваніших свят у році. Великі вихідні, гучні застілля, вибір подарунків та передсвяткова суєта - ось лише невелика частина переваг святкування Нового 2019 Року. Але є і зворотна сторона всіх цих подій - довга підготовка. Навіть звичайний похід у магазин у святковій суєті займе кілька годин. Що вже говорити про готуванні страв.

2019 - це Рік Жовтого Земляного Свині (Кабана). А Свинка дуже любить поїсти - це відомо всім. Але їсти одноманітну їжу вона не любить, на столі повинні бути представлені всілякі рецепти, більшість з яких повинні бути новими, раніше не випробуваними. Саме нові рецепти на Новий Рік 2019 ми і представимо в статті.

Нестандартні нові рецепти до Нового Року 2019



Будь-яка господиня знає чимала кількість різних рецептів, але не всі з них підходять для святкування Року Свині. Наприклад, повсякденних страв точно не повинно бути на столі в свято. Адже Новий Рік - це прекрасний спосіб змінити щось у житті, а старі страви цього точно не посприяють. До того ж, під час вибору страв на Новорічний стіл потрібно враховувати 2 різних думки:


  • У 2019 на столі не повинно бути м'яса свиней, оскільки символ року може просто-напросто образитися.

  • На столі має бути м'ясо свиней, так як тварина подумає, що ви гидуєте їм і, знову ж таки, може образитися.



  • Яке з цих тверджень правильне? На це питання вам точної відповіді ніхто не дасть - все залежить тільки від вас. Тепер переходимо безпосередньо до нових рецептами.

    Салат "Царський"



    Цей салат не просто так носить свою назву. Бо саме в ньому чудово поєднуються продукти, які раніше були дозволені тільки персон вищого порядку. На Новорічному столі він, звичайно ж, не зможе замінити головне блюдо, але своє другорядне місце точно заслуговує. Якщо ви хочете здивувати домочадців і гостей, то приготуйте цей салат до свята!

    Інгредієнти:


  • Червона риба (філе сьомги або форелі (слабосолене)) - 02-025 кг

  • Яйця - 3 штучки.

  • Таку ж кількість картоплі.

  • Червона ікра - дві стандартних ложки.

  • Кріп свіжий - кілька гілочок.

  • Майонезна заправка.



  • Процес приготування:


  • Картопля, морква, а також яйця відварюють. Залишають їх охолонути на деякий час. Потім чистять.

  • Натерту на дрібній тертці моркву кладуть на деко (на шар фольги) рівним шаром.

  • Змащують її майонезом. Нагору кладуть такий же шар, тільки вже картоплі. Знову шар майонезу. Картопля не забуваємо злегка підсолити.

  • Після цього йде шар натертих яєць, а потім знову ж майонез.

  • Потім дрібно шаткуємо підготовлений свіжий кріп. Рибне філе нарізаємо тонкими смужками. Зелень і рибу кладуть поверх майонезу.

  • Салат, починаючи від кінця, де розташована червона риба, загортають рулетиком за допомогою фольги. Самої обертають фольгою тільки рулет - всередині її бути не повинно. Салатний рулет забирається в холодильну камеру для охолодження приблизно на 3 з половиною - 4 години.

  • Через чотири години салат дістають і нарізають шматочками. Викладають його на плоске блюдо, заздалегідь заставлене зеленню.

  • Зверху все прикрашають червоною ікрою. Головне, щоб вона була натуральною, а не штучної, інакше салат втратить свої смакові шедеври.



  • Салат "Маскарад"



    Салат "Маскарад" обов'язково повинен бути на Новорічному столі в 2019 році. Його назва говорить сама за себе. Адже яке свято без маскараду?

    Інгредієнти для цього салату будуть такими:


  • Шинка - 02 кг.

  • Палички крабові - 01 кг.

  • Горошок зелений консервований - 01 кг.

  • Томат - 2 штуки.

  • Картопля - 2 штуки.

  • Масло рослинне - 23 стандартних ложки.

  • Майонез - таку ж кількість.

  • Кріп свіжий.

  • Часник - 2 зубчики.

  • Салат листовий.



  • Процес приготування:


  • Шинку нарізують соломкою, кладуть її в миску (салатницю).

  • Додають зелений горошок, а також заздалегідь нарізані томати.

  • Потім кладуть в салатну тарілку нашатковану кріп, крабові палички (нарізані), а також пресований часник.

  • Картоплю нарізують соломкою, обсмажують на сковороді з рослинним маслом. Повинен утворитися золотистий відтінок.

  • Картопля викладають на паперові серветки, щоб вони увібрали зайвий жир і масло.

  • Потім додаємо картоплю в салат і перемішуємо.

  • Беремо нову салатну тарілку. На її дно кладемо кілька листя салату. Потім йде сам салат (начинка). Зверху страву прикрашають майонезом. Приємного апетиту!



  • Рулетный паштет з яловичої печінки



    Свинка (символ 2019 року) дуже любить поїсти. Тому на столі повинно бути дуже багато різноманітних страв. І паштет - не виняток з правила. Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування паштету з яловичої печінки у вигляді рулету.

    Інгредієнти:


  • Печінка яловича - приблизно один кілограм.

  • Морква - 2 штучки невеликого розміру.

  • Цибуля ріпчаста - приблизно така ж кількість.

  • Олія рослинна, призначене для смаження.

  • Вершкове масло - 015 кг

  • Сіль йодована.

  • Перець чорний (мелений).

  • Плівка, призначена для харчового обгортання.



  • Процес приготування:


  • Печінку промивають і очищають. Нарізають скибочками.

  • Кожен з скибочок солять і перчать.

  • Рослинна олія розігрівають на сковороді, а потім печінку смажать з обох сторін.

  • В іншій сковороді обсмажують нарізану моркву.

  • Цибулю нарізають. Під кінець готування додають його до моркви. Смажать до утворення золотистого відтінку.

  • Печінку пропускають через м'ясорубку.

  • З овочами варто вчинити так само.

  • Масу овочів і печінки змішують, пропускають через м'ясорубку другий раз.

  • Тепер беремо шматок харчової плівки. Змащуємо її маслом, яке потрібно заздалегідь трохи підтопити.

  • Беремо спеціальний килимок для скручування і кладемо на нього плівку, а потім і паштет. Поверх паштету знову кладемо трохи вершкового масла.

  • Акуратно скачуємо масу. Одержаний рулет охолоджуємо в холодильнику мінімум три години.



  • Зверніть увагу, що в деяких випадках подвійного прокручування маси для паштету може бути недостатньо. Іноді доводиться прокручувати масу більшу кількість разів. Обов'язково враховуйте це в процесі приготування.

    Картопля з часниковим соусом і фореллю



    Не забули ми і про головне блюдо, звичайно ж. Представляємо вам вишуканий рецепт картоплі з фореллю і часниковим соусом.

    Інгредієнти:


  • Вершки натуральні - 025 л.

  • Картопля - близько 6-7 штук (залежить від розміру овоча і кількості запрошених гостей).

  • Стейк з форелі - 4 шт.

  • Моркву.

  • Одна штука ріпчастої цибулі.

  • Два зубчики часнику.

  • Масло рослинного походження.

  • Масло тваринного походження.

  • Різного роду спеції.

  • Борошно.



  • Процес приготування страви:


  • Вершкове масло коштує розтопити в сотейнику, часник варто кинути туди ж, попередньо нарубавши його.

  • Всипаємо ложечку пшеничного борошна, трохи обсмажуємо її.

  • Вливаємо вершки, ретельно все перемішуємо, домагаємося однорідності. Даємо масі злегка загуснути.

  • Підливаємо невелику кількість кип'яченої води, додаємо сіль, суміш перців, а також лавровий лист. Вся маса доводиться до кипіння, потім тримається під кришкою при вимкненому вогні.

  • Тепер нарізаємо моркву і цибулю. Бульби картоплі, нарізати кружальцями, викладають у форму. Потім їх солять і перчать, а також поливають рослинним маслом. На картоплю кладуть форель, її також трохи підсолюють. Поверх форелі кладуть моркву і цибулю, а зверху - соус часникового характеру. Випікають форель разом з часниковим соусом та картоплею близько 3/4 години при температурі в духовці приблизно 180 градусів. Страву подають гарячою, виклавши його на велику тарілку. Її потрібно поставити в центрі столу.



  • Ось ми й розглянули кілька нових рецептів на Новий Рік 2019. Всі вони будуть ідеально виглядати на Новорічному святковому столі. Не варто відкладати приготування на останній день - 31 грудня. Краще всього почати готуватися приблизно за 2 тижні, поки народу в магазинах не так багато. Продукти, звичайно ж, заздалегідь не купиш, але все інше - цілком можливо. Приготування страв краще починати ввечері 30 грудня, а продовжувати вже 31 щоб все не навалилося горою в один день. Пам'ятайте, що потрібно залишити час і на себе. На стіл не забудьте поставити який-небудь предмет, що символізує Свиню, адже саме вона є покровителькою 2019 року. Успіхів у приготуванні до свята і в Новому 2019 Році!
    Нові рецепти святкових страв на Новий Рік 2019
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають