• 18:15 – Модні купальники 2019: фото, тенденції, суцільні і роздільні новинки 
  • 18:14 – Модні жіночі дублянки 2019: фото, тенденції зими 
  • 18:13 – Модні сукні Осінь-2019: фото, тенденції і новинки 
  • 18:13 – Модний образ Зима-2019: фото луків, тренди та новинки 

Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото

Багато обділяють увагою закуски, зосереджуючись на основних блюдах. А даремно. Закусочна сфера володіє сотнями тисяч оригінальних рецептів, які швидко покажуть всі здібності господині: її креативність, увага до дрібниць, бажання порадувати гостей чимось особливим і ін. Вибирати є з чого!

Сервірування святкового столу на Новий рік 2019


В цей рік важлива кожна їстівна деталь: від сиру в закусці до кольору крему в десерті. Жовта Свиня оцінить будь-креативний підхід. Головне, щоб на столі було побільше самих яскравих і різноманітних страв.
Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото
Особливості сервірування новорічного столу 2019.
Крім того, стіл можна і навіть потрібно прикрашати тематичними сувенірами, фруктами, предметами. Бажано, щоб вони були жовтого кольори. Такі дрібниці створять настрій свята і залучать кошти на майбутній рік. Ошатний стіл — обличчя господині!

Профітролі з рибою


Інгредієнти:

  • 5 г цукру;

  • 03 кг кисломолочного сиру;

  • 110 г вершкового масла;

  • 1 зубчик часнику;

  • 180 г борошна;

  • 03 кг червоної слабосоленої риби;

  • 4 яйця;

  • 2 р солі;

  • 120 мл вершків 33%;

  • 240 мл води.


  • Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Для приготування потрібно слідувати інструкції:

  • Воду закип'ятити і додати в неї масло, поцукрянити і посолити, розмішати.

  • Коли масло розтануло, потрібно знову закип'ятити воду, після цього порціями всипати борошно і інтенсивно заважати.

  • Коли вийшла однорідна маса, вогонь потрібно вимкнути і дати хвилин сім тісту охолонути.

  • Потім по одному вбивати сюди яйця, кожен раз дуже ретельно і швидко перемішуючи.

  • Застелити деко пекарської папером, тісто перекласти в кондитерський шприц або за допомогою двох ложок відсадити однакові профітролі.

  • Відправити запікатися на середньому вогні на сорок хвилин.

  • Вершки збивати, поки не утворяться міцні списи.

  • Окремо перебити сирний сир, щоб не було грудочок.

  • Сирну і вершкової маси з'єднати, приправити їх улюбленими спеціями і посолити. Сюди ж видавити часник через прес, перемішати.

  • За бажанням, можна дрібно порубати зелень і теж вмішати її разом зі спеціями.

  • Зрізати кришечки (верхівки) у охололих профітролей і начинити їх сирною масою.

  • Малосольну рибу нарізати смужками і згорнути кожну з них трояндочку.


  • Помістити в центр начинки рибу, прикрасити зеленню, подавати відразу.

    Рибний рулет зі шпинатом



  • 1 зубець часнику;

  • 01 кг шпинату;

  • 15 г масла вершкового;

  • 1 цибуля;

  • 03 кг білої риби;

  • 70 г сиру Джюгас;

  • 30 мл олії оливи;

  • 25 р кедрових горіхів.


  • Як приготувати:
    Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Приготування рибного рулету зі шпинатом.

  • Філе риби перевірити на наявність кісточок, видалити їх. Перекласти в блендер.

  • Сюди ж додати очищений часник і дрібно порубаний лук.

  • Перебити м'ясо з коренеплодами в однорідний фарш.

  • Влити сюди масло, посолити, приправити, перемішати, залишити на кілька хвилин у спокої.

  • Вершкове масло розтопити в сковороді і обсмажити на ньому чисте і сухе листя шпинату. Це займе близько двох хвилин.

  • Сир натерти, відкласти одну ложку вбік, все інше перемішати з листям.

  • Сюди ж додати кедрові горіхи, перемішати.

  • Взяти аркуш фольги і на нього викласти рівним шаром фарш.

  • У центр прямокутного пласта покласти сирну начинку.

  • За допомогою фольги сформувати рулет.

  • Присипати зверху залишився сир.

  • Відправити запікатися на півгодини в духовку на середній вогонь.


  • Після цього дістати, дати трохи охолонути і нарізати на зручні шматочки.

    Яєчні човники з червоною ікрою


    Для приготування такої закуски нам будуть потрібні:

  • 2 помідори;

  • 5 мл майонезу;

  • 1 пучок петрушки;

  • 4 яйця;

  • 80 г червоної ікри;

  • 1 огірок;

  • · 3 листків салату;

  • 20 г масла вершкового.


  • Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Як приготувати:

  • Зварити яйця до стану твердого жовтка, облити холодною водою, очистити шкаралупу і розрізати навпіл. Жовток витягнути.

  • У великої вимитого помідорів зрізати верхівку, видалити внутрішню рідку частина. Петрушку сполоснути під водою і дрібно порубати, змішати з майонезом.

  • Жовток розтерти виделкою і теж змішати з майонезом і зеленню. Цією сумішшю необхідно нафарширувати великий помідор, а потім накрити його назад зрізаною частиною. У кожен яєчний білок покласти по маленькому шматочку масла, а зверху ложкою викласти ікру.

  • Другий помідор вимити, вирізати плодоніжку, нарізати його кружечками. Вимитий огірок теж нарізати шайбами. Листя салату помити, прибрати вологу, покласти їх на дно тарілки. Зверху викласти кружальця з помідорів і огірків однакової товщини. У центр тарілки поставити фарширований помідор.


  • Навколо розташувати яєчні човники з ікрою, прикрашати на свій розсуд, можна подавати відразу.

    Жюльєн з куркою і грибами на Новий рік


    Щоб порадувати близьких смачним жульєном, потрібно купити такі продукти:

  • 1 цибуля;

  • 20 г борошна;

  • 1 філе куряче;

  • 40 мл олії оливи;

  • 01 кг моцарели;

  • 30 г вершкового масла;

  • 220 г печериць;

  • 440 мл жирних вершків.


  • Як приготувати:

  • Включити розігріватися духовку до 200 градусів.

  • Розігріти на сковороді шматочок вершкового масла, обсмажити в ньому дрібно посічену цибулю до м'якості, витягнути.

  • Гриби очистити від сміття і нарізати або пластинами, або невеликими шматочками.

  • Далі додати в сковороду вже оливкова олія, обсмажити в ньому гриби, поки не випарується вся рідина.

  • Філе вимити, зрізати зайві плівки, нарізати невеликими кубиками.

  • Відправити м'ясо і цибулю до грибів, перемішати, приправити і посолити.

  • В окремій сковороді без додавання масла необхідно обсмажити борошно, вона повинна поміняти колір на коричневий.

  • По частинам влити вершки до борошна, постійно перемішуючи і уникаючи грудок.

  • Заважати, поки соус не загусне.

  • Кокотниці наповнити грибами, цибулею і обсмаженим м'ясом.

  • Зверху влити соус.

  • Моцарелу натерти і присипати поверх соусу.


  • Відправити запікатися на п'ятнадцять хвилин, не більше. Подавати гарячим.

    Рулет із сьомги з вершковим сиром і червоним перцем



  • 90 г пармезану;

  • 15 мл коньяку;

  • 140 г зелені;

  • 45 г вершкового масла;

  • 1 качан салату-латук;

  • 60 г блакитного сиру з цвіллю;

  • 1 солодкий перець червоний;

  • 90 г копченої сьомги;

  • 05 кг білого хліба;

  • 15 г волоських горіхів.


  • Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Такий рулет стане прекрасним доповненням до основних страв.
    Як приготувати:

  • Зняти шкірку з хліба, а саму м'якоть нарізати дуже тонкими скибочками. Масло збити, воно має бути кімнатної температури. Вмішати сюди блакитний сир.

  • Волоські горіхи слід дрібно порубати, можна подрібнити в блендері. Отриману крихту вмішати до маслу. Перець запекти в духовці, це займає хвилин десять. Зняти шкірку ножем, звільнити від плодоніжки, дрібно нарізати м'якоть.

  • Натерти пармезан, перемішати його з перцем, а потім і з усієї масляною сумішшю. Влити сюди ложку коньяку або бренді, ще раз ретельно перемішати.

  • Хлібні скибочки промазати рівним шаром начинкою, дати пару хвилин просочитися. Після цього згорнути скибочки в рулети, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник години на два.

  • Закип'ятити невелику кількість води, опустити в неї зелень і салат-латук на дві хвилини, витягнути. Коли вода стече, прибрати на п'ятнадцять хвилин у холодильник. Перекласти в чашу блендера, додати ложку масла, перебити.

  • Дістати рулети, вони перетворяться у великий пласт. Його потрібно нарізати тонкими пластами. Кожен пласт змастити зеленим соусом, зверху викласти акуратні шматочки сьомги.


  • Знову змастити зеленню, згорнути в рулет, прибрати в плівку і витримати в холодильнику ще дві години. Потім порційно нарізати і подавати.
    Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Якими смачними десертами можна здивувати своїх гостей? Вивчайте найпопулярніші рецепти.
    Поки готуються закуски, основні страви, ми розповімо тут про приготування легких і смачних бутербродів.
    Тут ми розповімо, як правильно провести сервіровку столу на Новий рік.

    Часникові мандарини — незвичайна закуска на рік Свині


    Щоб прикрасити святковий стіл такою закускою, озброїтеся наступними інгредієнтами:

  • 1 морква;

  • 90 мл майонезу;

  • 3 смужки копченого сиру;

  • 02 кг твердого сиру;

  • 3 зубці часнику;

  • 5 оливок;

  • 10 г петрушки.


  • Процес приготування дуже простий:

  • Очищену від шкірки моркву необхідно дрібно натерти, віджати руками, сік злити. Сир так само дрібно натерти.

  • Зняти з лушпиння часнику і пропустити його через давильню.

  • Моркву змішати з часником, а потім додати майонез. Маса повинна тримати форму, тому кількість майонезу необхідно регулювати самостійно. Скачувати з морквяної маси невеликі кульки, в центр кожної ставити оливку без кісточки.

  • Далі кульки для більш яскравого кольору можна ще раз виваляти в моркві без доповнень.


  • Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото

    Перекласти їх на тарілку, зверху вставити смужки копченого сиру і петрушку, як листочок у мандаринів. Подавати можна відразу.

    Три найцікавіших рецепти приготування салатів


    Існують десятки різних рецептів для приготування салатів, і ми розглянемо три найбільш смачних і простих у приготуванні.

    Радість вегетаріанця: з гарбузом, авокадо і буряком



  • 30 мл олії оливи;

  • 75 г шпинату;

  • 1/2 лимона;

  • 30 г кедрових горіхів;

  • 2 авокадо;

  • 05 кг буряка;

  • 20 мл бальзамічного оцту.


  • Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Процес приготування простий:

  • Очистити гарбуз від насіння і шкірки, а потім крупно нарізати її. Зверху полити соком половинки лимона і відправити в духовку на деко.

  • На середньому вогні її потрібно запікати близько п'ятдесяти хвилин.

  • На сухій сковороді потрібно обсмажити кедрові горіхи до появи приємного запаху і зміни кольору.

  • Буряк вимити і відправити варитися. Коли вона охолоне, її потрібно очистити від шкірки і нарізати соломкою.

  • Далі соломку слід перемішати з маслом оливи та бальзамічним оцтом.

  • Готову гарбуз крупно натерти, додати ложку масла, посолити, перемішати з половиною всіх горіхів.

  • Авокадо без шкірки і кісточки теж потрібно натерти.

  • Перемішати фрукт з лимонним соком, додати ложку масла, спеції.

  • Викласти на тарілку чисті і сухі листя шпинату.

  • Поставити зверху кулінарне кільце і першим шаром викласти буряк.

  • Далі йде шар гарбуза, потім знову буряк і зверху — авокадо.


  • Присипте салат другою частиною горіхів і полити бальзамічним кремом за бажанням.

    Айсберг з кукурудзою


    Порадуйте своїх гостей і близьким гострим і незвичайним салатиком, який приготувати зможе навіть новачок. Знадобиться наступне:

  • 2 чилі;

  • 2 лайма;

  • 60 г кеш'ю;

  • 180 г салату айсберг;

  • 01 кг кукурудзи;

  • 04 кг помідор;

  • 10 г коричневого цукру;

  • 3 г перцю чілі пластівцями;

  • 40 г петрушки;

  • 1 морква;

  • 40 г кінзи;

  • 1 червоний лук;

  • 40 мл олії;

  • 40 г м'яти;

  • 40 мл рибного соусу.


  • Як приготувати:

  • Очищену від шкірки моркву необхідно нарізати тонкою соломкою.

  • Консервовану кукурудзу розрізати уздовж на половинки. Якщо є свіжий качан, його необхідно відварити, остудити, потім обережно зрізати ножем.

  • Зняти з лушпиння цибулі і теж нарізати соломкою.

  • Видалити у чилі все насіння, нарізати дуже тонкими кружечками. Робити це краще в рукавичках і на пластиковій дощечці.

  • Помідори вимити, вирізати плодоніжки, розрізати на чотири частини.

  • Кінзу, м'яту і петрушку сполоснути під водою, прибрати вологу, нашаткувати.

  • Вичавити сік двох лаймів, змішати його з рибним соусом і олією, посолити, поцукрянити, додати пластівці чилі.

  • Айсберг вимити і нарізати невеликими квадратиками.

  • Кешью трохи прожарити на сухій сковороді.


  • Всі інгредієнти перемішати між собою руками, потім влити заправку і знову вимішати. Подавати можна відразу.

    З булгуром, печеної грушею і корном


    Закупіть наступні інгредієнти:

  • 01 кг булгуру;

  • 20 мл кленового сиропу;

  • 80 г салату корн;

  • 2 груші «конференц»;

  • 20 г діжонської гірчиці;

  • 3 мл соку лимона;

  • 2 гілочки чебрецю;

  • 60 г блакитного сиру;

  • 40 мл яблучного оцту;

  • 30 мл соусу кімчі;

  • 1 гілочка розмарину;

  • 80 мл олії оливи;

  • 60 г волоських горіхів.


  • Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Нарізка груші для салату.
    Приготування закуски проводиться по наступній інструкції:

  • Булгур необхідно зварити у воді з сіллю до повної готовності.

  • Груші вимити, видалити плодоніжки і вирізати серцевини. Один плід нарізати великими часточками, а другий — шматочками трохи менше.

  • Перемішати соус кимчи з яблучним оцтом і кленовим сиропом. В отриманому соусі необхідно замаринувати маленькі шматочки груші.

  • Великі часточки необхідно обсмажити на сковороді-гриль з додаванням масла і гілочок чебрецю і розмарину. Смажити з обох сторін.

  • Інше масло необхідно з'єднати з дижонской гірчицею, ложкою кленового сиропу, соком лимона, щіпка солі, ложкою маринаду з-під груші.

  • У різних ємностях цим соусом полити булгур і салат корн, перемішати.

  • Викласти на тарілку булгур, потім зверху шматочки промаринованной груші. Далі йде салат корн і великі часточки груші.

  • Зверху посипати крихтою з блакитного сиру.

  • Волоські горіхи трохи прожарити на сковороді, перебити у велику крихту ножем або блендером, посипати зверху.

  • Заправити гірчичним соусом і маринадом, подавати відразу.


  • Незвичайний і сміливий підхід до формування меню на Новий рік — справа невдячна. Ви отримаєте не тільки похвалу гостей, але і задоволення від процесу і навіть схвалення Всесвіту. Земляна Свиня це гарантує, якщо ви порадуєте її чимось смачним!
    Закуски і салати на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    • Сьогодні
    • Популярне
    • Читають