• 11:16 – Китайський Новий Рік 2019: коли 
  • 11:16 – Що подарувати мамі на Новий Рік 2019: ідеї подарунка 
  • 11:16 – Що подарувати тещі на Новий Рік 2019 
  • 11:16 – Що подарувати свекрусі на Новий Рік 2019: ідеї подарунка 

Торти на Новий Рік свині 2019: смачно і красиво

Хто сказав, що символ 2019 року не любить солоденьке? Жовта Свиня може з'їсти відразу цілий торт! І ми можемо відразу надати декілька варіантів на вибір. З одного боку, вони всім давно знайомі, а з іншого— можливість знайти нові смаки. З досить простих інгредієнтів можна створити дуже смачні десерти за короткий час. Вперед, пробувати!

Дієтичний «Наполеон» з маци


Хочете спробувати смачні страви зарубіжної кухні? Тоді ми радимо приготувати цей тортик, який сподобається абсолютно всім і за свій смак, і за простоту приготування.
Торти на Новий Рік свині 2019: смачно і красиво
Дієтичний Наполеон приваблює низькою кількістю калорій в складі.
Вам знадобляться такі інгредієнти, як:

  • 4 яйця;

  • 220 г цукру;

  • 970 мл молока;

  • 10 шт маци;

  • 165 г масла вершкового;

  • 45 г крохмалю;

  • 45 г борошна.


  • Як приготувати:

  • Взяти велику каструлю і в неї вбити всі яйця. Додати сюди цукор і за допомогою міксера збити в пишну масу. Потім порційно до яєць вмішати крохмаль і борошно. Заважати зручно віночком або тим же міксером на маленькій швидкості.

  • Влити половину всього молока і знову розмішати. Вливати тонкою цівкою, щоб не утворювалися грудки. Перемістити масу на вогонь і стежити за нею, часто помішуючи. Коли крем загус, його необхідно перекласти в іншу миску, щоб він охолов.

  • У остиглий крем влити другу частину молока і збити міксером. Потім додати масло і продовжувати збивати. Маса повинна бути кімнатної температури.

  • Взяти форму і на її дно укласти кілька аркушів маци в один шар. Зверху викласти близько трьох ложок меду, розподілити їх по поверхні маци. Далі покласти новий шар маци.

  • Зверху знову нанести крем. Так повторювати, поки не будуть завершені шари. Один аркуш маци розкришити на маленькі шматочки за допомогою блендера або просто поламати в руках.


  • Присипати крихти зверху і прибрати торт на добу в холодильник для просочення. Після цього можна подавати.

    Торт «Сюрприз»: пісочний, м'який і шоколадний



  • 1 уп маргарину (близько 250 г);

  • 45 мл молока;

  • 15 г какао;

  • 2 уп ваніліну;

  • 65 г вершкового масла;

  • 440 г цукру;

  • 60 г кокосової стружки;

  • 5 г соди;

  • 5 яєць;

  • 380 г борошна;

  • 220 мл молока (на крем);

  • 1/2 банки вареного згущеного молока;

  • 25 г борошна (на крем);

  • 210 г масла вершкового (на крем).


  • Приготування дуже просте:

  • У яєць відокремити жовтки, збити їх міксером з ваніліном і половиною всього цукру в пишну піну. Потім додати сюди м'який маргарин.

  • Соду погасити кількома краплями оцту і теж додати до яєчної маси. Трохи перемішати і частинами почати підсипати муку. Руками продовжити замішувати тісто, воно буде трохи липнути до рук.

  • Взяти деко, трохи змащене маслом, розподілити по його поверхні тісто за допомогою мокрої ложки.

  • Взяти білки і теж збити їх, а коли вони перетворяться в піну, потрібно всипати половину склянки цукру і продовжити збивати. Потім додати сюди кокосову стружку і ще трохи перемішати.

  • Викласти кокосову масу поверх тіста. Можна надати ложкою візерунок, наприклад, у вигляді клітини. Поставити в духовку для випікання. Тримати при 160 градусів приблизно сорок п'ять хвилин, не більше. Витягнути корж і дати йому охолонути, а потім розрізати на три частини.

  • Тепер потрібно зайнятися кремом. Для цього склянку молока (обов'язково холодного) необхідно збити зі згущеним молоком і борошном, можна додати трохи ваніліну. Потім поставити на вогонь і проварити, щоб маса стала однорідною і густий. Коли крем охолоне, в неї слід вбити масло кімнатної температури.

  • Перший корж змастити половиною всього крему. Накрити другим коржем і теж змастити його іншим кремом. Поверх покласти останній корж.

  • З невеликої кількості молока, какао, цукру, що залишився і шматочка вершкового масла зварити шоколадну глазур. Полити нею торт у вигляді сітки або квадратиків, як кому подобається.


  • Прибрати в холодильник години на чотири години.

    Празький торт — десерти з Чехії


    Щоб порадувати сім'ю смачними чеськими стравами, потрібно взяти:

  • 260 г борошна;

  • 15 мл води;

  • 01 кг цукру (для бісквіта);

  • 02 л сметани;

  • 01 л згущеного молока (для бісквіта);

  • 1 жовток;

  • 65 г какао (для бісквіта);

  • 2 яйця;

  • 7 г порошку для тіста;

  • 125 мл рому;

  • 02 кг масла вершкового (для крему);

  • 12 р цукру ванільного;

  • 10 г какао (для крему);

  • 60 г абрикосового джему;

  • 160 г згущеного молока (для крему);

  • 45 г цукру (для глазурі);

  • 75 г вершкового масла (для глазурі);

  • 45 мл жирних вершків;

  • 45 г цукру (для глазурі);

  • 45 г какао (для глазурі).


  • Торти на Новий Рік свині 2019: смачно і красиво
    Як приготувати:

  • Включити духовку розігріватися, у форму для випікання покласти пекарську папір. Борошно змішати з порошком для тіста з какао. Білки і жовтки поділити в різні ємності. Половину цукру для бісквіта необхідно змішати з жовтками, щоб вийшла світла піна.

  • Окремо білки збивати близько двох хвилин на високій швидкості. Потім додати до них сметану, другу половину цукру, згущене молоко (порція на бісквіт) і збивати ще три хвилини. Білкову та жовткову маси акуратно з'єднати ложкою. Після цього повільно всипати борошняну суміш, продовжуючи перемішувати акуратно ложкою. Перекласти тісто у форму і випікати на середньому вогні близько години.

  • Витягнути готовий бісквіт на вологий рушник і дати йому охолонути, після цього витягнути з форми. Через шість годин розрізати холодну випічку на коржі.

  • Для крему один жовток необхідно змішати з водою, потім частинами додавати згущене молоко і активно перемішувати. Поставити масу на маленький вогонь і, постійно заважаючи, дати їй закипіти. Потримати так не більше трьох хвилин. Зняти з вогню, ще близько хвилини заважати, потім накрити харчовою плівкою і дати охолонути.

  • М'яке масло для крему слід виделкою, змішати з ванільним цукром, а потім змішати з яєчною частиною крему. Потім вмішати сюди порцію какао.

  • Всі три коржі бісквіту необхідно змастити ромом. Зібрати торт, двічі перекладаючи його кремом. На верхній корж тонким шаром нанести абрикосовий джем.

  • Залишився шматочок масла покласти в сотейник, змішати його з какао, цукром, жирними вершками. Поставити сотейник на вогонь і прогрівати масу, поки вона не стане однорідною.


  • Коли глазур трохи охолоне, нанести її зверху і з боків на весь торт. Відправити в холодильник просочуватися на дванадцять годин.

    Маково-кокосовий десерт



  • 160 г меленого маку;

  • 3 яйця;

  • 160 г топленого масла;

  • 220 г кокосової стружки;

  • 220 г борошна;

  • 02 л сметани;

  • 125 г цукру;

  • 10 г порошку для тіста;

  • 2 яйця (для крему);

  • 440 мл молока;

  • 220 г цукру (для крему);

  • 60 г борошна (для крему);

  • 02 кг масла вершкового.


  • Торти на Новий Рік свині 2019: смачно і красиво
    Як приготувати:

  • В одній мисці змішати мак, цукор, кокосову стружку. Збити окремо яйця і додати їх до сухої маси;

  • Влити сюди топлене масло і знову все разом збити. Потім поступово додавати сметану, не вимикаючи мискер. Жирність може бути будь-якою.

  • У невеликій окремій мисці просіяти борошно і порошок для тіста, потім порціями вмішати до попередній масі. Отримане тісто випікати в духовці сорок хвилин на середньому вогні, а в мультиварці можна вибрати режим «Випічка» з таймером на годину.

  • Далі слід зайнятися кремом: цукор, трохи борошна і два яйця змішати, додати сюди трохи молока. Решту молока добре підігріти, а потім перекласти сюди яєчну солодку масу та інтенсивно заважати. Нагрівати, поки не загусне, можна використовувати водяну баню.

  • Дати охолонути, а потім вмішати сюди м'яке масло за допомогою віночка. Розрізати корж на три частини, промазати кремом дві з них, скласти один на одного.


  • Зверху прикрасити на свій розсуд. Наприклад, кокосовими чіпсами.
    Торти на Новий Рік свині 2019: смачно і красиво
    Які салати приготувати для новорічного вечора ? У цій статті ми наведемо найбільш смачні рецепти.
    Тут ви вивчите основні рецепти гарячих страв з фото та покроковими інструкціями.
    У цієї статті ми розберемо, що обов'язково має бути на Новорічному столі.

    Покроковий рецепт «День і ніч»


    Інгредієнти для «Дня»:

  • 5 жовтків;

  • 3 г солі;

  • 225 г борошна;

  • 3 г соди;

  • 225 мл сметани;

  • 15 мл соку лимона;

  • 110 г цукру.


  • Торти на Новий Рік свині 2019: смачно і красиво
    Приготування такого торта вимагає великої кількості часу.
    Інгредієнти для «Ночі»:

  • 225 г цукру;

  • 5 білків;

  • 15 мл соку лимона;

  • 4 г соди;

  • 210 мл сметани;

  • 225 г борошна;

  • 2 р солі;

  • 02 кг волоських горіхів;

  • 7 г ваніліну;

  • 30 г какао.


  • Інгредієнти для крему:

  • 1 б згущеного молока;

  • 1 уп масла вершкового.


  • Як приготувати:

  • Спочатку потрібно зайнятися світлим бісквітом. Для цього жовтки слід збити з цукром, поки не вийде світла піна. Вона в обсязі стане в два рази більше. Соду полити лимонним соком і вмішати до яєчної суміші. Далі ввести сметану і трохи посолити, перемішати. Вводити порціями борошно, перемішуючи всю масу лопаткою та уникаючи грудочок. Перекласти на деко з пекарської папером. При 190 градусів випікати не більше сорока хвилин.

  • За цей час приготувати темний бісквіт. Збивати білки, поки вони не збільшаться в три рази. Не вимикати міксер, підсипати порціями цукор. Коли крупинки розчинилися і піки стоять рівно, додати соду, гашену соком. Посолити і додати сметану з ваніллю, продовжувати заважати. Дрібно порубати горіхи, можна зробити це блендером. Додати горіхи, какао і борошно, акуратно перемішуючи лопаткою, щоб білки не впали. Перекласти на другий лист, теж з папером, випікати на тому ж вогні і стільки ж за часом, вийняти, остудити.

  • Далі приготувати крем. Для цього потрібно просто змішати згущене молоко з розм'якшеним вершковим маслом за допомогою міксера. Можна брати і варену згущенку. Прибрати на півгодини в холодильник.

  • Темний бісквіт змастити товстим шаром крему, на нього зверху покласти світлий бісквіт. Викладати крем можна ложкою, не сильно його розподіляючи, так як під вагою другого бісквіта він сам ляже так, як потрібно. Прибрати в холодильник на кілька годин для просочення. Прикрашати можна ягодами, помадкою, горіхами.


  • Готуються всі ці торти просто. При роботі з бісквітом найголовніше — не давати падати яєчної маси і не відкривати духовку під час випікання. Тоді тісто залишиться високим і пишним, його можна просочити чим завгодно. Крем повинен бути густим, щоб тримати вагу бісквіта.

    Прикрашайте ці десерти свіжими фруктами, мармеладом, цукатами, шоколадними краплями. Доповнюйте свої солодкі інгредієнти і подавайте з чаєм. Гості з'їдять усе до крихти гарантовано!
    Торти на Новий Рік свині 2019: смачно і красиво
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають