• 22:10 – Новорічний макіяж 2019 фото, на Новий рік 
  • 11:16 – Китайський Новий Рік 2019: коли 
  • 11:16 – Подарунки на Новий Рік 2019. Ідеї подарунків на Новий рік 2019. Що подарувати на Новий Рік 2019 близьким? 
  • 11:16 – Що подарувати мамі на Новий Рік 2019: ідеї подарунка 

Гарячі страви на Новий Рік 2019: рецепти з фото

Щоб в черговий раз порадувати головну героїню свята і в черговий раз отримати удачу та успіх для себе і своїх рідних на весь рік, послухайте наші поради. Це будуть поради не тільки щодо святкового меню, але і щодо декору. Дотримуйтесь рекомендацій і все вийде!

Як правильно скласти меню на рік Свині?


Для приготування страв на свято, потрібно знати чого хоче кожен гість або член родини. Обов'язково враховуйте смак кожного, так господинею в цей вечір будете ви, а значить, всю відповідальність берете на себе — за ситість точно.
Пам'ятайте, хто є королевою свята, і не здумайте готувати свинину. Віддайте перевагу менш калорійну курку або індичку, кролика. Або ж візьміть баранину, телятину, яловичину, рибу, в кінці кінців. Вибирайте те, що вам подобається!
Гарячі страви на Новий Рік 2019: рецепти з фото
Намагайтеся навіть подачу страв зробити красивою.
Пам'ятайте про те, що овочі на столі теж повинні бути. Так що якщо ви не збираєтеся готувати страви з овочами, то підготуйте хоча б нарізку з свіжих овочів — помідори, перець, огірки, артишоки і т. д. Запекти овочі теж можна.
Героїня свята в цей раз має жовте забарвлення, так що для залучення в будинок удачі і успіху потрібно більше жовтих елементів. Це можуть бути як жовті овочі та фрукти на столі, так і елементи декору: свічки, стрічки, дощики або новорічні іграшки.

ТОП-3 рецептів гарячих страв


Курячі рулетики з крабовим м'ясом


Неймовірно смачне і незвичайне блюдо! Тут не тільки м'ясна частина, але і гарнір з овочів — солодкого перцю і брокколі. Все це в помпезному соусі і в компанії рідних людей. Хіба буває краще?

  • 03 кг шпинату;

  • 03 кг брокколі;

  • 4 філе курки;

  • 1 солодкий перець;

  • 170 г м'яса краба;

  • 15 мл олії оливи;

  • 5 г імбиру;

  • 01 л вершків.


  • Гарячі страви на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Як приготувати:

  • Шпинат вимити, видалити гілочки, листя нарізати соломкою. Скласти в блендер, влити трохи води і перебити все до однорідності. Після цього викласти масу в сито або марлю, щоб відокремити зелень від води.

  • Крабове м'ясо дрібно порубати, практично у фарш. Додати солі, чорного перцю і все ще раз добре з'єднати.

  • Броколі вимити, розділити на суцвіття. Солодкий перець вимити, вирізати серцевину і м'якоть нарізати соломкою.

  • Філе вимити, видалити плівки і жир, обсушити м'ясо. Розрізати кожен шматочок навпіл, потім пластинками.

  • Змішати перець, шпинат, крабове м'ясо і брокколі. Якщо потрібно, довести до смаку. Шматочки курки трохи відбити, приправити спеціями. Викласти на кожен пласт трохи начинки, загорнути і скріпити зубочисткою. Замість зубочистки, до речі, можна використовувати нитки, їх зручніше знімати з готових рулетиків.

  • Рулетики викласти в сотейник, туди ж перець і суцвіття брокколі. Влити масло, вершки, дати спеції і готувати під кришкою 20-25 хвилин.


  • Телятина фарширована овочами та горіхами


    Це не просто страва, а справжня смакова бомба, яка підірве ваші смакові рецептори! Соковите м'ясо з насиченою начинкою, спеціями і горіхами — цей смак неможливо описати словами, треба пробувати.

  • 900 г телятини;

  • 110 г сала;

  • 2 цибулини;

  • 30 мл олії;

  • 170 г сиру;

  • 2 морквини;

  • 60 г вершкового масла;

  • 160 р горіхів;

  • 8 гілочок петрушки.


  • Гарячі страви на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Як приготувати:

  • Телятину вимити, очистити від жиру і плівок за бажанням, обсушити. Далі гострим ножем розрізати м'ясо вздовж, але не до кінця, щоб можна було розкрити його як книгу. За допомогою кухонного молоточка відбити телятину небагато. Приправити спеціями з усіх боків, втерти їх і загорнути в рулет, відставити.

  • Вершкове масло помістити в сотейник, дати йому розійтися. Після цього зняти з вогню і дати дійти до кімнатної температури. Петрушку ретельно вимити від піску, обсушити її і дрібно порубати. Морква вимити і очистити, помістити в сотейник.

  • Залити водою і поставити на плиту, дати закипіти і потім варити хвилин двадцять. Після цього нарізати моркву соломкою або натерти теркою. Цибулю почистити, помити і дрібно його порубати. Всипати горішки на суху сковороду, прогріти їх до рум'яності. Потім пересипати в піалу, щоб охололи. Після цього порубати горішки, змішати з петрушкою, морквою, цибулею та олією. Додати солі за смаком, ретельно перемішати;

  • Сало нарізати невеликими шматочками разом з сиром. Телятину розгорнути і в шаховому порядку укласти на неї шматочки сала і сиру. Зверху рівномірно розподілити горіхово-овочеву масу. Далі загорнути м'ясо в щільний рулет, зв'язати нитками. У сковороду влити олію і прогріти його. Присипати рулет спеціями і покласти в масло. Обсмажити з усіх боків до рум'яності і потім перекласти у форму.

  • Прибрати в духовку при 200 за Цельсієм і запікати півтори години. Періодично відкривати духовку, щоб полити м'ясо його ж соком. За бажанням при запіканні на м'ясо покласти свіжий чебрець або розмарин.


  • Готовий рулет дістати, трохи остудити, потім нарізати і подавати.
    Гарячі страви на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    У нашому матеріалі ми розглянемо найбільш популярні рецепти смачних бутербродів .
    Тут ви дізнаєтеся, які торти можна приготувати на Новий рік, щоб здивувати гостей.
    Як потрібно засервировать стіл з урахуванням символу року? Читайте докладніше тут .

    Ньоккі з батату з каштанами


    Незвичайні борошняні вироби, які вам точно сподобаються! Ми будемо готувати їх незвичайним способом, потім приготуємо до них простий соус і швидко запросимо вас до столу.

  • 08 кг батату;

  • 3 г мускатного горіха;

  • 650 г картоплі;

  • 70 мл олії оливи;

  • 04 кг борошна;

  • 30 г вершкового масла;

  • 1 яйце;

  • 1 склянку шавлії;

  • 70 г каштанів;

  • 15 г пармезану.


  • Як приготувати:

  • Батат вимити проточною водою разом з картоплею. Проткнути коренеплоди виделкою в декількох місцях. Помістити бульби на решітку, а її, в свою чергу, помістити в духову шафу. Запікати при температурі 230 градусів цілу годину. За цей час плоди повинні стати м'якими, щоб з ними можна було працювати. По закінченню години дістати їх разом з решіткою, дати охолонути.

  • Після цього зняти шкірку, нарізати кубиками і перебити в пюре толкучка. Викласти масу на деко, розподіляючи рівномірно, щоб швидше охолола. На три дека помістити лист пергаментного паперу.

  • Пармезан натерти на дрібній тертці. Яйце розбити в піалу, додати мускатний горіх, трохи солі і перцю, пармезан. Вмішати отриману яєчну масу в пюре з коренеплодів, гарненько перемішати. Далі невеликими частинами вмішати муку для отримання тіста. У результаті повинна вийти трохи липка маса.

  • Тісто поділити на шість частин і кожну розкачати в ковбаску. Ковбаски в свою чергу порізати невеликими скибочками. Перекласти ці скибочки на готові листи, щоб підсохли. У сковороду налити олію і прогріти його. Всипати шавлія і, помішуючи, смажити його протягом хвилини. Далі перекласти їх на серветки і приправити сіллю.

  • Каштани вимити, зробити на них надрізи у вигляді хрестиків. Викласти на деко і запікати тридцять хвилин при 180 за Цельсієм. Потім дістати їх, остудити, потім очистити і нарізати соломкою або пластинками. Всипати подрібнені каштани в сковороду, злегка обсмажити їх, потім перекласти на сухі серветки і посолити. У сковороду покласти вершкове масло, розтопити його і присолити.

  • Помішуючи, готувати протягом хвилини. У великий сотейник влити води, посолити її і довести на плиті до кипіння. Всипати ньоккі і варити їх, помішуючи до готовності. Якщо посуд недостатньо велика, зварити їх у два етапи. Злити ньоккі на друшляк, дати їм стекти і всипати до вершкового масла, перемішати.


  • При подачі посипати порції шавлією і каштанами.

    Незвичайні ідеї страв закордонної кухні


    В якості ідей ми вирішили запропонувати вам страви найвідоміших кухонь світу: тайську, італійську і грузинську. Всі три страв дуже оригінальні, так що придивіться, раптом щось підійде.
    З грузинської кухні ми буквально «вирвали» індичку під горіховим соусом, яку ви зобов'язані спробувати. Для нього знадобиться індичка, яку потрібно зачистити та вимити, скласти в сотейник. Понад помістити подрібнену цибулю і великий пучок кінзи. Залити все це водою і варити до готовності. Потім цибулю і кінзу подрібнити блендером з часником і бажаними горішками. М'ясо розібрати і повернути в бульйон. Влити соус з блендера і страва готова!
    Гарячі страви на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    Інгредієнти для приготування страви.
    Італія теж славиться різними м'ясними стравами, але ми вибрали просте і в той же час досить ситна — м'ясний хліб/кекс. Знадобиться замочений у воді, а потім віджатий хліб і обсмажений і подрібнену цибулю. Змішати їх з м'ясом і всі компоненти пустити в м'ясорубку. Додати яйце, спеції і трохи сухарів. Вимісити до однорідності і викласти у форму для кексу. Запікати 40-50 хвилин до готовності при 190 градусах.
    І залишилася тайська кухня і її курка в йогурті з кінзою. М'ясо для цього вимити і зачистити, скласти у форму. Класичний йогурт змішати з подрібненою і попередньо вимитої кінзою, порошком або пастою каррі. Туди ж додати спеції у вигляді солі і перцю. Обваляти птицю з усіх боків і прибрати на ніч у холодильник. На наступний день перекласти її у форму і запікати 35-40 хвилин при 200 градусах до рум'яності. Подати можна з холодним йогуртом, змішаним з подрібненої кінзою.
    Важливий момент: готуючи страви, завжди орієнтуйтеся на смакові уподобання своїх близьких і гостей!
    Ось ми і навчилися готувати незвичайні страви, щоб підривати свої смакові рецептори. Це настільки смачно, що дійсно приносить задоволення! Пробуйте, експериментуйте і відкривайте для себе нові смаки.
    Гарячі страви на Новий Рік 2019: рецепти з фото
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають