• 18:27 – Символ 2019 року гачком своїми руками, покрокові інструкції і схеми виготовлення 
  • 18:21 – Трафарети на вікна до Нового року 2019: малюнки, схеми і шаблони 
  • 18:21 – Сценки на Новий рік 2019: прикольні, смішні, для дорослих і дітей 
  • 19:09 – Конкурси на Новий рік 2019 для дітей. Веселі новорічні ігри 

Печиво на Новий Рік 2019 рецепти з фото - прості і смачні

Якщо немає часу або бажання готувати складні десерти, можна просто приділити всього годину на легке печиво. Навіть якщо воно буде з начинкою, приготувати його можна за мінімум часу і зусиль. Після цього його потрібно заховати до свята, щоб не встигли все з'їсти відразу!

Особливості приготування печива для Нового року


На Новий рік підійде будь печиво: від найпростішого до самого вишуканого. Це залежить тільки від бажання господині. Жовта Свиня оцінить старання будь-якого роду.
Процес випікання сам по собі дуже приємний і солодкий. Але головне правило святкових печива — витримати незвичайну форму. Солодощі у вигляді сніжинок, зірочок, оленів, лялечок, шишок та інших форм в пошані. Іноді виходить так гарно, що шкода їсти!
Печиво на Новий Рік 2019 рецепти з фото - прості і смачні
Печиво на Новий рік має бути яскравим.
Ці їстівні прикраси можна не тільки подавати на стіл, але і розвішувати по всьому будинку і навіть дарувати в коробках в якості подарунка. Головне, щоб воно вийшло ароматним. Тому не бійтеся використовувати спеції: ваніль, мускатний горіх, корицю, імбир. Готувати потрібно тільки з веселим настроєм!

Три рецепта «стандартного печива»


Печиво «Гудзики»


Досить просте печиво, але яке симпатичне! Його можна збирати навіть стрічками по кілька штук і вішати на ялинку.

  • 80 г цукру;

  • 02 кг борошна;

  • 12 г ванільного цукру;

  • 01 кг масла;

  • 2 жовтки;

  • 10 г какао.


  • Як приготувати:

  • Жовтки перетерти з ванільним і звичайним цукром. Додати сюди розм'якшене масло і перемішати. Далі порціями додавати борошно, розмішати ложкою. Розділити тісто навпіл, з одного зліпити кулю. У другу половину всипати какао, перемішати, теж зліпити грудку. Прибрати обидва грудки на півгодини в холодильник.

  • Витягнути світлу частину тіста, розкачати його в пласт. Товщина не повинна бути більше 7 мм За допомогою форми вирізати кружечки невеликого розміру. Потім на кожному кружечку зробити вм'ятину за допомогою кришки з-під пляшки. По центру зробити наскрізні отвори.


  • Перекласти на пекарську папір і випікати на середньому вогні двадцять хвилин. Повторити те ж саме з шоколадною частиною.

    Печиво-шашки


    Знамените двокольорове печиво пісочне, м'яке і хрустке зверху.

  • 30 г какао;

  • 30 г цукру;

  • 135 г масла;

  • 1 жовток;

  • 180 г борошна.


  • Як приготувати:

  • Охолоджене масло слід порізати на кубики. Додати одночасно цукор з борошном і руками перетерти. Після цього вбити жовток і замісити гладке тісто. Розділити навпіл, одну частину змішати з какао.

  • Скачати обидві частини в одну ковбаску, загорнути в плівку і витримати хвилин сорок в холодильнику. Після цього ковбаску порізати на кола, товщиною приблизно 1 див Перекласти на деко і запікати при 170 градусах не більше десяти хвилин. Охолодити.


  • Печиво «Бретон»


    Ще одне просто і популярне печиво, в якому можна проявити свою фантазію!

  • 30 мл молока;

  • 6 жовтків;

  • 220 г цукру;

  • 02 кг масла;

  • 440 г борошна.


  • Як приготувати:

  • На невеликій швидкості міксера масло збити з цукром в однорідну масу. Далі додати сюди п'ять жовтків і продовжувати збивати. Порціями додавати борошно, не вимикаючи міксер. Вийде тісто.

  • Відщипувати від тіста шматочки і розкачати їх, форма довільна. Залишився жовток необхідно збити з молоком, за допомогою пензлика товстим шаром змастити кожне печиво цією сумішшю.

  • За допомогою зубочистки зверху зробити будь-які візерунки: сніжинки, зірочки, смайлики і т. д Відправити в духовку на п'ятнадцять хвилин на середній вогонь.



  • Оригінальні ідеї рецептів печива з добавками


    Печиво «Линцские очі»


    Дуже знамените печиво, що продається досить дорого в магазинах. Набагато дешевше зробити його будинку!

  • 130 г борошна;

  • 2 мл ванільної есенції;

  • 140 г малинового джему;

  • 170 г вершкового масла;

  • 140 г мигдалю;

  • 2 г кориці;

  • 1 яйце;

  • 01 кг цукрової пудри;

  • 3 г солі.


  • Як приготувати:
    Печиво на Новий Рік 2019 рецепти з фото - прості і смачні
    Мигдаль викласти на деко і відправити в духовку на середній вогонь на десять хвилин. Вийняти, остудити;

  • Перемолоти в дрібну крихту в блендері, а ще краще — в борошно. В іншій ємності змішати пшеничне борошно з пудрою, сіллю і корицею. Після цього додати м'яке масло і вимісити м'яке крихту. Вбити яйце, всипати мелений мигдаль і додати ванільну есенцію, перемішати. Загорнути тісто в плівку і прибрати на три години в холодильник.

  • Охолоджене тісто розкачати в пласт і за допомогою круглої форми вирізати кружечки. У половини кружечків формочкою поменше вирізати отвори в центрі. На тій же температурі випікати дванадцять хвилин, після цього дати охолонути. Присипати зверху пудрою. На цілісні печива нанести джем, в центрі залишити більше, ніж за краях.


  • Накрити зверху печивом з дірочкою. Джем можна використовувати будь-який.

    Шоколадне м'яке печиво з M&m's


    Майже традиційне американське печиво, яке часто подають на вечірках і святах. Процес приготування простий:

  • 115 г вершкового масла;

  • 200 г цукерок M&m's;

  • 5 г крохмалю;

  • 260 г борошна;

  • 5 мл ванільного екстракту;

  • 90 г какао;

  • 120 г цукру;

  • 1 яйце;

  • 3 г соди;

  • 2 г солі.


  • Як приготувати:

  • Включити духовку розігріватися до 175 градусів. Всі сухі інгредієнти, крім цукру і ваніліну, необхідно змішати в одній мисці. В окремій мисці за допомогою міксера збити цукор з маслом. Середня швидкість, потрібно приблизно три хвилини. Далі вбити сюди яйце, додати ванілін і продовжувати збивати. Перемкнути міксер на низьку швидкість і поступово додати в масляну суміш суху масу, замішуючи тісто.

  • Коли вийшла однорідна консистенція, акуратно вмішати цукерки. За допомогою чайної ложки викладати печиво на пекарській папір, при цьому потрібно дотримуватися досить велику відстань між ними. Відправити в духовку на вісім хвилин. центр може здатися недопеченого, але це нормально.


  • Причому це печиво смачніше всього подавати холодним зі склянкою молока.

    Печиво «Орео»


    Улюблене печиво можна приготувати вдома і в необмежених кількостях. Його теж можна вмочати в молоко!

  • 60 г ванільного цукру;

  • 1 яйце;

  • 145 г цукрової пудри;

  • 45 г какао;

  • 160 г борошна;

  • 25 мл молока;

  • 5 г порошку для тіста;

  • 120 р масла;

  • 90 г цукру.


  • Як приготувати:
    Печиво на Новий Рік 2019 рецепти з фото - прості і смачні
    Таке печиво можна зробити своїми руками.

  • Борошно слід змішати з какао. Сюди ж додати пачку ванільного цукру і порошок для тіста. Близько 90 р масла слід змішати зі звичайним цукром. Збити масляну масу міксером разом з одним яйцем. Потім борошняну суміш за допомогою лопатки з'єднати з масляною.

  • Отримане тісто розділіть на дві частини. Загорнути обидві частини в харчову плівку і за допомогою качалки распластать, щоб вийшла товщина шоколадної плитки. Прибрати в холодильник на півгодини.

  • Залишок масла необхідно змішати з пудрою. Додати сюди частину ванільного цукру і влити молоко, перемішати.Збити цю масу міксером, потім перекласти в кондитерський мішок. Важливо, щоб усі крупинки розтанули. Прибрати в холодильник.

  • Перекласти тісто без плівки на пергамент, теж зверху покласти аркуш паперу. Розкачати качалкою до потрібної товщини і вирізати кружечки. Перекласти їх на деко, теж з папером. Відправити в духовку при 165 градусів на десять хвилин.


  • Перевернути печиво, шприцом видавити крем зверху, накрити другим печивом. Подавати можна відразу.
    Печиво на Новий Рік 2019 рецепти з фото - прості і смачні
    Які торти можна приготувати ? Ми розповімо про найбільш смачні рецепти для новорічного столу.
    Тут наші читачі дізнаються про найбільш поширених закусках, якими можна здивувати гостей вашого будинку.
    Як правильно скласти меню на святковий стіл? Про це ми розповімо тут .

    Імбирне печиво з глазур'ю на Різдво


    Виключно різдвяне печиво, яке так люблять розмальовувати діти.

  • 125 р олії;

  • 1 білок;

  • 5 г кориці;

  • 75 г цукру;

  • 320 г борошна;

  • 8 г розпушувача;

  • 70 г цукру;

  • 1 яйце;

  • 10 г меленого імбиру;

  • 90 г патоки;

  • 03 кг цукрової пудри.


  • Як приготувати:

  • Патоку розігріти в сотейнику, додати сюди все масло, потім цукор, заважати до однорідності, після чого охолодити. Яйце збити міксером. Борошно змішати з розпушувачем, додати спеції і трохи солі. Змішати масляну, яєчну і борошняної суміші разом, отримане тісто прибрати на ніч.

  • Взяти частину тіста і тонко його розкачати, вирізати печиво бажаної форми. Відправити в духовку на сім хвилин на середньому вогні. Білок змішати з пудрою за допомогою вилки до густоти, перекласти глазур в кондитерський мішок. Прикрасити нею остиглі печива. Можна додавати барвники в глазур, щоб отримувати нові кольори.



  • Печиво добре тим, що його спокійно можна приготувати за кілька днів до свята. Це заощадить час і сили на головні страви — гарячі. Такі печива можна їсти і на сніданок першого числа, запиваючи ароматною кавою і готуючись до нового року з гарним настроєм.
    Печиво на Новий Рік 2019 рецепти з фото - прості і смачні
    • Сьогодні
    • Популярне
    • Читають