• 18:15 – Модні купальники 2019: фото, тенденції, суцільні і роздільні новинки 
  • 18:14 – Модні жіночі дублянки 2019: фото, тенденції зими 
  • 18:13 – Модні сукні Осінь-2019: фото, тенденції і новинки 
  • 18:13 – Модний образ Зима-2019: фото луків, тренди та новинки 

Десерти на Новий Рік 2019 рецепти з фото прості і смачні

Який гість відмовиться від солоденького наостанок? Десерти — ще один спосіб прикрасити весь свято і просто порадіти солодкого життя. Ми підготували відразу кілька незвичайних новорічних десертів і навіть подбали про тих, хто стежить за своєю фігурою.

Топ-5 найкращих десертів для новорічного столу


Карамельні яблука


Досить простий десерт, але виглядає він дуже апетитно. Майже як льодяники або чупа-чупс.

  • 2 мл червоного харчового барвника;

  • 45 мл сиропу агави;

  • 04 кг цукру;

  • 1 кг яблук райських;

  • 2 р гімалайської рожевої солі;

  • 45 мл води.


  • Десерти на Новий Рік 2019 рецепти з фото прості і смачні
    Карамельні яблука-льодяники.
    Як приготувати:

  • Взяти стільки бамбукових шпажок, скільки є яблук. Наколоти фрукти на шпажки і прибрати в морозилку, поки буде готуватися карамель. У сотейник висипати весь цукор, влити сюди сироп агави. Розмішати барвник у зазначеній кількості води і теж додати в сотейник, всі інгредієнти перемішати і поставити на вогонь. На середньому вогні готувати, поки не вийде однорідна маса, при цьому потрібно постійно заважати.

  • Зняти з вогню і дістати яблука. Нахилити сотейник і опускати по одному яблуку в карамель. На шматок пергаменту посипати сіль і викладати сюди яблука для застигання.


  • Через тридцять хвилин можна подавати у вазі, як букет з яблук.

    Стіки-тоффі


    Десерт винайдений всього сорок років тому, а став класикою буквально відразу! Виглядає дуже благородно.

  • 320 г тростинного цукру;

  • 160 г фініків без кісточок;

  • 6 г соди;

  • 4 г солі великої морської;

  • 160 г борошна;

  • 15 мл олії оливи;

  • 160 г вершкового масла;

  • 160 мл вершків 33%;

  • 6 г розпушувача;

  • 1 яйце.


  • Як приготувати:

  • Взяти глибоку сковороду і в ній розтопити шматочок масла. Додати сюди половину всього цукру, трохи солі, вилити вершки, перемішати. Коли цукор розчиниться, зробити мінімальний вогонь і варити соус приблизно п'ять хвилин, постійно заважаючи його.

  • Фініки без кісточки дрібно нарізати і присипати содою, зверху залити приблизно 80 мл гарячої води.

  • У невеликій окремій ємності змішати оливкове масло з цукром, після цього додати злегка збите яйце і ретельно перемішати. У ще одній мисці з'єднати борошно з залишками солі і розпушувачем. З'єднати яєчну і борошняну маси, потім вмішати сюди фініки.

  • Після цього тісто розкласти по формочках для запікання, наприклад, у форму для мафінів. Відправити на середній вогонь, випікати двадцять п'ять хвилин, перевіряти на готовність зубочисткою. Витягнути пудинги на окремі тарілки і полити зверху вершковим соусом.


  • Подавати з ложкою холодної густої сметани або з кулькою ванільного морозива.

    Берлінер


    Ці соковиті пончики, наповнені джемом, нагадують важкі новорічні кулі на столі. Тільки вони їстівні!
    Для приготування берлінера потрібні:
    Десерти на Новий Рік 2019 рецепти з фото прості і смачні
    Соковиті пончики з повидлом.

  • 5 г солі;

  • 175 мл сколотин;

  • 05 л вишневого джему;

  • 6 г сухих дріжджів;

  • 5 г меленої кориці;

  • 05 кг борошна;

  • 2 мл ванільного екстракту;

  • 2 яйця;

  • 15 л олії соняшникової;

  • 03 кг цукру;

  • 85 г вершкового масла.


  • Як приготувати:

  • В половині склянки теплої води необхідно розчинити дріжджі і залишити в спокої на п'ять хвилин. Коли з'явилася пінка, необхідно вмішати муку, 75 г цукру, обидва яйця, ванільний екстракт, сколотини і трохи солі. Тісто необхідно катати за допомогою міксера на мінімальній швидкості. Через хвилину швидкість збільшити на максимальну і місити ще дві хвилини.

  • Велику миску слід змастити вершковим олією і в неї перекласти тісто, накрити харчовою плівкою і дати піднятися протягом двох годин у теплому місці. Залишився цукор змішати з корицею в окремій мисці.

  • Взяти кондитерський мішок з вузькою насадкою і перекласти сюди джем. Коли тісто збільшилося в два рази, його треба розкачати. Товщина шару повинна бути близько 2 см, Вирізати з нього кружечки, діаметром близько 10 см, перекласти їх на пекарській папір з борошном.

  • В сотейнику розжарити вказану кількість олії соняшникова олія для фритюру. Обсмажувати пончики до рум'яності, витягнути на серветку. Коли трохи охолонуть, їх слід обваляти в цукрі з корицею.


  • На кожному пончику зробити дірочку і наповнити його джемом.

    Що приготувати для тих, хто сидить на дієті?


    Яблучна граніту


    Вишуканий десерт з мінімуму інгредієнтів. В ньому багато вітамінів і смаку!

  • 1 лимон;

  • 650 г яблук;

  • 575 мл води;

  • 175 г цукру.


  • Десерти на Новий Рік 2019 рецепти з фото прості і смачні

    Як приготувати:

  • У сотейник вилити воду і додати сюди цукор. З вимитого лимона зняти трохи цедри і теж покласти в сотейник. Нагрівати і постійно заважати до повного розчинення крупинок. Вимкнути вогонь і цедру вийняти, остудити.

  • З яблук зчистити шкірку і вирізати серцевини, нарізати на часточки. Покласти їх в інший сотейник, прогріти і готувати хвилин п'ять, перекласти в миску і дати охолонути. Після цього перекласти яблука з сиропом в блендер, сюди ж вичавити сік лимона, збити. Повернути в миску і заморозити протягом години.

  • Після цього дістати і виделкою розбити на кристали, повернути в морозилку ще на годину, потім дістати і ще раз розім'яти. Повторити процедуру ще три рази, щоб домогтися більш-менш однорідної консистенції. Перед подачею в склянках масі потрібно півгодини побути при кімнатній температурі.


  • Панна-котта з полуницею


    Повітряний десерт, виключно жіночий. Він дуже легкий і нагадує про теплих червневих днинки.

  • 02 кг полуниці;

  • 70 г цукру;

  • 1 уп желатину;

  • 02 л вершків 20%.


  • Як приготувати:

  • Слід замочити Желатин по інструкції, звичайно це близько 150 мл води. Вона повинна бути холодною. Вершки змішати з цукром і додати сюди 100 мл води. Її можна замінити молоком. Поставити суміш на вогонь і на маленькому вогні варити п'ятнадцять хвилин, заважати потрібно постійно.

  • Після цього влити сюди набряклий желатин і відразу вимкнути плиту, маса не повинна кипіти. Полуниці (можна заморожену) перебити блендером разом з цукром.

  • Масу з сотейника розлити по маленьких формочках, прибрати на ніч у холодильник. Зручно використовувати силіконові форми. Дістати їх, занурити форму в окріп, потім обережно витягти панна-котту.


  • Зверху прикрасити охолодженим полуничним соусом і цілими ягодами.

    Бананово-яблучний чізкейк


    Страва готується без духовки, тому зберігає в собі всі вітаміни і виходить дуже ніжним. Щоб приготувати, потрібні:
    Десерти на Новий Рік 2019 рецепти з фото прості і смачні
    Бананово-яблучний чізкейк відмінно впишеться в новорічне меню.

  • 01 л молока;

  • 120 г в'ялених яблук;

  • 220 г житніх сухарів;

  • 15 г желатину;

  • 5 г меду;

  • 1 яблуко;

  • 80 г кураги;

  • 2 банана;

  • 220 мл води;

  • 01 кг цукру;

  • 01 кг знежиреного сиру;

  • 90 г родзинок.


  • Як приготувати:

  • У воді замочити желатин. У блендері перебити сухарі з сухофруктами, додати мед, перемішати. Масу розподілити по дну рознімної форми. Стінки форми змастити маслом. З яблука і одного банана зняти шкірку, нарізати фрукти тонкими скибочками і викласти зверху на сухарі. Набряклий желатин розігріти, але не кип'ятити.

  • Другий очищений банан перебити в блендері з сиром, цукром, молоком, можна додати щіпку кориці або мускатного горіха. Сир повинен стати однорідним, тому краще відразу купувати пастоподібний, а не зернистий.

  • Влити сюди трохи остиглий желатин, перемішати, вилити у форму поверх фруктів. Дати загуснути і охолонути в холодильнику. Прикрашати на власний розсуд, наприклад, кружечками бананів або завитками з лимонних часточок і цедри.


  • Десерти на Новий Рік 2019 рецепти з фото прості і смачні
    Які печиво спекти на Новий рік , щоб здивувати своїх гостей? Ми наведемо кілька найкращих рецептів.
    На святковому столі обов'язково повинні бути торти, про приготуванні яких ми розповімо тут .
    У це матеріалі ви дізнаєтесь, які смачні салати приготувати.
    Оригінальний десерт з використанням шампанського
    Дивно смачний і незвичайний десерт «для дорослих». Виглядає чарівно!

  • 01 кг ягід;

  • 750 мл рожевого шампанського;

  • 80 г желатину;

  • 285 г цукру.


  • Як приготувати:

  • Взяти пластини желатину і покласти їх в миску, залити водою по інструкції на упаковці, залишити на п'ять хвилин. У сотейник налити трохи менше півлітра води і всипати сюди цукор, поставити на вогонь. Коли цукор розтане, зняти з вогню і додати сюди желатин, розмішати. Влити шампанське, знову перемішати і розлити в шість креманок. Вливати не до самого верху.

  • Прибрати в холодильник до повного застигання, це може зайняти кілька годин. Перед подачею зверху викласти ягоди: лохину, полуницю, чорницю, малину та ін. Можна присипати зверху цукровою пудрою або покласти листочки м'яти.



  • Приготування подібних десертів — справжнє задоволення. Вони досить прості, тому можна готувати їх разом з дітьми. А деякі з страв можна приготувати за день до свята, тим самим залишивши час на себе. Вони добре зберігаються в холодильнику і не вбирають у себе чужі аромати. Чим смачніше і солодше десерт, тим вдаліше буде весь наступний рік!
    Десерти на Новий Рік 2019 рецепти з фото прості і смачні
    • Сьогодні
    • Популярне
    • Читають