• 22:41 – Прикмети на Новий рік 2019 
  • 18:00 – У чому і як зустрічати Новий Рік 2019 свині 
  • 18:00 – Жіночі зачіски 2019: модні тенденції з фото 
  • 17:59 – Новий Рік 2019: якого кольору вбрання одягати дівчатам 

Бутерброди на Новий рік 2019: оригінальні рецепти покроково

Бутерброди на Новий рік 2019: оригінальні рецепти покроково



Бутербродів (на думку багатьох людей) немає місця на святковому столі, адже вони не тільки дуже калорійні, але ще й "повседневны" - їх можна приготувати в будь-який інший день. Але просто спробуйте уявити, як вишукано вони будуть виглядати на столі в Новий Рік 2019. Тільки уявіть прозорі, кругленькі, одна до однієї, ікринки, що лежать на тоненькому шарі натурального вершкового масла, яким покритий свіжоспечений багет. Або золотисті шпроти, зелень і солоний огірочок разом з найсвіжішим хлібцем. Адже правда, так і течуть слинки?

Рецепти бутербродів до Нового Року 2019



Бутерброди можна використовувати і як закуску, адже поки готується основна страва завжди хочеться чим-небудь перекусити. Бутерброд чудово впорається зі своїм завданням - на деякий час голод відступить. Надмірну калорійність бутербродів також можна поставити під сумнів - не всі бутерброди можна назвати жирними. Існують і досить легкі і дієтичні рецепти бутербродів. Але до свята вони, звичайно ж, не підійдуть. У статті ми постаралися підібрати найбільш яскраві й святкові рецепти бутербродів для святкування Нового Року 2019. Варто відзначити і те, що про оригінальність ми не забули. Іноді доведеться поєднувати непоєднуване. Будемо експериментувати!

Незвичайні бутерброди з ікрою та лососем



Бутерброди з лососем та ікрою цілком стандартні, скажете ви. Але ми постараємося приготувати їх більш незвично, ніж у стандартному варіанті.

Інгредієнти будуть такими:


  • Близько 8 скибочок хліба з пшона.

  • Листкове філе лосося - близько 120 р.

  • Приблизно 008 кг свіжої червоної ікри.

  • Сир - 01 кг.

  • Сметана (жирністю близько 25 відсотків) - дві ложки.

  • Масло вершкове - половина упаковки.

  • Цибуля - 1 шт.

  • Половина огірка.

  • 1 частина від розрізаного навпіл лимона.

  • Петрушка.

  • Кріп.

  • Перець чорний.

  • Половина ложки хрону.



  • Готувати бутерброд найкраще за таким рецептом:


  • Вершкове масло краще всього залишити для розм'якшення хвилин на двадцять.

  • Масло стало легко намазувати? Можна приступати до наступного кроку. Їм варто покрити бічні краї(один з країв) скибочок хліба.

  • Посипати зеленню.

  • Другу половину скибочок хліба теж потрібно змастити маслом.

  • Для приготування сирної маси потрібно з'єднати сметану, сир, перець і хрін. Ретельно перемішайте. Залиште на пару хвилин, а потім покрийте масою бутерброди.

  • Ще раз посипте зеленню.

  • Ікру покласти на ті фрагменти, які були лише підведені маслом і приправлені зеленню.

  • Бутерброд з ікрою можна ще раз присипати шаром зелені, а також покласти на нього лимон.

  • На шматки хліба з масою із сиру слід покласти скибочки огірка, лосося, кільця цибулі і решту зелень.



  • Викласти бутерброди краще всього на одну тарілку.

    Бутерброди з сьомгою



    Сьомга асоціюється у більшості росіян саме з Новим Роком, а це значить, що до 2019 року вона буде вельми до речі. Саме тому ми вибрали рецепт приготування бутербродів з сьомгою.

    Інгредієнти для приготування страви оригінальним способом можуть бути такими (їх можна доповнити за своїм бажанням):


  • Хліб з пшона - 04 кг

  • Сьомга слабосолона - 02 кг.

  • Сир вершковий - 02 кг.

  • Ікра червона - 005 кг

  • Цибуля ріпчаста зелений.

  • Половина чайної ложки чорного меленого перцю.



  • Процес приготування:


  • Шматочки хліба ретельно змастіть сиром з вершковою основою.

  • Присипте перцем та іншими спеціями за вподобанням.

  • Укладіть на приправлений сир скибочки сьомги.

  • В цілому наш бутерброд готовий. Залишилося тільки прикрасити його. Для цього можна використовувати червону або чорну ікру, зелений лук, кріп і петрушку.



  • Червона риба з авокадо: незвичайне рішення для бутерброда



    Думаєте, що поєднувати рибу і авокадо не можна? Насправді це робити можна, адже вже давно європейські кухаря зрозуміли, що авокадо чудово поєднується практично з усіма стравами. Головне, не переборщити з ним.

    Список інгредієнтів такий:


  • Хліб для тостів - 4 шматочка (залежить від кількості гостей).

  • Солона червона риба - 01 кг.

  • Авокадо -1 штука.

  • Буряк - 1 штука.

  • Лимон - четверта частина.

  • Приправи - сіль, перець мелений чорний.

  • Цибуля ріпчаста зелений.



  • Процес:


  • Буряк відварюється. Нарізається тонкими скибочками.

  • М'якоть від авокадо розминається. Додається сік лимона, перець, сіль.

  • Риба тонко нарізати. Хліб підсушується. Далі процес зрозумілий. Потрібно розкласти пюре на хліб. Зверху покласти буряк і рибу.



  • Бутерброд з оселедцем івасі



    Навіть звичайну малосольну оселедець івасі можна перетворити в гарне Новорічне блюдо, яке стане справжньою прикрасою святкового столу

    Готується цей бутерброд так.

    Для цієї страви необхідно придбати бородинський хліб (можна з родзинками прямокутної форми, всі зазначені інгредієнти:


  • Одна велика івасі.

  • Масло вершкове-1 пачка.

  • Ікра червона - 4 ст. л.

  • Майонез оливковий - 100 р.

  • Зелень (пір'я зеленої цибулі, петрушка, кріп) - 1 пучок.

  • Два курячих яйця.

  • Гірчиця російська - 2 ч. л.



  • Тепер можна приступити до приготування бутерброда:


  • Оселедець чистимо від шкірки, нутрощів, потім відокремлюємо філе від кісток і дрібно нарізаємо.

  • Яйця варимо круто, чистимо від шкаралупи і рубаємо ножем в крихту (або трьом на тертці).

  • Дрібно нарізати зелень.

  • У хліба видаляється окраєць і скоринки з усіх боків (так, щоб залишилася одна м'якоть).

  • Бородінський хлібець ріжеться на шматочки.

  • Кожен шматочок хліба потрібно змастити тонким шаром масла.

  • Оселедець розкладають на шар масла.

  • Оселедець покривають тонким шаром майонезу.

  • Наступним шаром на майонез викладають рубані яйця.

  • Останній завершальний шар це - крапелька гірчиці, яку треба розмазати по всій поверхні бутерброда.

  • Бутербродики потрібно скласти по три штуки один на одного.



  • Тепер кожен з отриманих "тортиків" потрібно прикрасити, для цього кожен бік рясно змащують майонезом і присипають зеленню. Верх триярусного бутерброда прикрашають червоною ікрою.

    Замість оселедця можна взяти м'ясо креветки або червону малосольну рибу.

    Бутерброд з шинкою і ананасом під сирною шубкою



    Ще один оригінальний рецепт бутерброда до святкового столу готується з кружечків консервованого ананаса, шинки і сиру.

    Знадобиться:


  • Банку консервованих ананасів (кружечками).

  • Шинка – 300 грам.

  • Оливки - 1 банку.

  • Сир твердих сортів (350 грам).

  • Тостовий хліб (2 штуки).



  • Готують такі бутерброди так:


  • Насамперед потрібно підготувати сир: для цього його труть на тертці.

  • На кожну скибочку хліба кладуть кружальця шинки і ананаса, останній зверху присипають шубкою з тертого сиру.

  • Тепер бутерброд потрібно на одну хвилинку поставити в мікрохвильовку.

  • Як тільки сир розплавиться, бутерброди потрібно вийняти з мікрохвильовки і прикрасити зверху зеленню, оливками.



  • Гарячі бутерброди з помідором і шинкою під сирною шубкою



    Таким же чином готується гарячий бутерброд з помідором, сиром і шинкою. Всі кроки і інгредієнти ті ж самі, тільки замість ананаса потрібно взяти свіжі помідори.

    Попередньо помідори нарізають тонкими кружечками. Після цього, використовуючи основний рецепт, готують бутерброди під сирною шубкою.

    Гарячі бутерброди з смаженими грибами і сиром



    Для того, щоб приготувати такі бутерброди, потрібно підготувати:


  • Гриби будь-які (підійдуть печериці, білі, маслюки) - 500 грам.

  • Цибуля ріпчаста – 3 штуки.

  • Зелень петрушки і кропу – 1 пучок.

  • Хліб тостерний.

  • Олія соняшникова рафінована.

  • Огірки мариновані 4 штуки (середнього розміру).

  • Сир твердих сортів – 300 грам.

  • Майонез провансаль - 200 грам.

  • Яйця – 3 штуки.



  • Коли всі необхідні продукти підготовлені, можна приступати до самого процесу приготування закуски. На кожен бутерброд піде дві скибочки хліба. У тому скибочці, який буде зверху, вирізують м'якоть, залишаючи тільки стінки, товщиною близько 1 див. Нижній шматочок хліба (він буде основою і дном бутерброда одночасно) добре змащують яйцем і накривають шматочком, в якому вирізано м'якоть.

    Вийшла невелика "коробочка" з хліба. Гриби і цибулю дрібно ріжуть і смажать на добре розігрітій сковороді в соняшниковій або оливковій олії (на вибір господині). Добре підсмажену цибулю з грибами відкидають на деко і дають стекти маслу.

    У кожну хлібну коробочку розкладають по 1 столовій ложці з гіркою грибної начинки. Шар грибів накривають тонким кружечком з нарізаного маринованого огірка. Сир натирають на дрібній тертці.

    Зверху бутерброд покривають шаром тертого сиру. Сформовані бутерброди викладають на змащений маслом деко і ставлять на кілька хвилин у мікрохвильову піч або духовку. Як тільки сир розтопиться, бутерброди можна діставати з духовки і подавати до столу.

    Цей рецепт бутерброда хороший тим, що його можна приготувати з будь-якою іншою начинкою, наприклад:

    У смажену цибулю і гриби можна додати нарізаний свіжий помідор. Така добавка прикрасить і додасть трохи пікантності закуски.

    На дно коробочки з хліба під шар грибів можна покласти шинку - така добавка теж сподобається гостям.

    Бутерброд з баклажанами



    Для того, щоб приготувати ці бутерброди, потрібно підготувати синенькі овочі заздалегідь, ще у вересні.

    Для цього 1 кілограм баклажан миють і ріжуть на тонкі пластинки (мови).

    Потім нарізані синенькі солять і відставляють убік приблизно на 1 годину.

    Після того, як на поверхні баклажанових часточок виступлять крапельки гіркої рідини, їх віджимають і акуратно прибирають в морозильну камеру на заморожування і зберігання. Витягують заморожені платівки вже перед самим новорічним святом. Не розморожуючи, їх викладають на добре розігріту сковорідку на середньому вогні обсмажують до готовності на соняшниковій олії (рафінованому).

    Потім потрібно зробити начинку для бутерброда:


  • Моркву труть на дрібній тертці.

  • Цибуля ріпчаста дрібно шаткують.

  • На сковороді смажать по черзі цибулю і моркву до готовності.

  • Смажені цибулю і моркву змішують.

  • У суміш додають дрібно нарізану зелень і майонез

  • Після того як начинка готова, на кожен шматочок хліба викладають по скибочці смаженого баклажана, а зверху його накривають тонким шаром начинки.



  • При бажанні цей рецепт можна урізноманітнити і в готову начинку додати тертий сир і часник.

    Рецепти бутербродів хороші тим, що до них можна і потрібно підходити творчо. Знаючи пару трійку цікавих ідей і основних рецептів, легко придумати свої власні святкові бутерброди для того, щоб здивувати ними гостей.

    Бутерброди були і залишаються найпоширенішою святкової закускою. Не є винятком і Новий Рік. Ближче до 1-2 ночі (перед боєм курантів) росіяни з шампанським і бутербродами виходять на балкони і вулиці, щоб подивитися святковий салют. Скибочка хліба і шматочки різних смачних продуктів, що лежать на ньому, що може бути більш простим у кулінарній справі?

    Важливо, щоб святковий бутерброд був не тільки смачним, але і красивим, готувався швидко і доступні для більшості сімей продуктів. Тільки тоді святкування Нового 2019 Року буде повноцінним.
    Бутерброди на Новий рік 2019: оригінальні рецепти покроково
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають