• 18:27 – Символ 2019 року гачком своїми руками, покрокові інструкції і схеми виготовлення 
  • 18:21 – Трафарети на вікна до Нового року 2019: малюнки, схеми і шаблони 
  • 18:21 – Сценки на Новий рік 2019: прикольні, смішні, для дорослих і дітей 
  • 19:09 – Конкурси на Новий рік 2019 для дітей. Веселі новорічні ігри 

Новорічні торти 2019: рецепти з фото найкращих десертів

Новий рік без солодкого – що безалкогольне пиво: начебто і є, що їсти, а от повноти вражень категорично не вистачає З різноманітними десертами та тістечками, тортами і пирогами це свято асоціюється настільки потужно, що кожен рік, навіть віддаючи собі звіт, на який подвиг в приготуванні всього цього доведеться йти, все одно шукаєш нові рецепти і готуєш, готуєш Якщо задуматися, новорічний торт від звичайного відрізняє небагато – він може за своєю суттю бути чи не традиційним «Мурашником», «Поліном», «Наполеоном» і «Пташиним молоком», але прикрашений якось особливо по-новорічному або займає характерну символічну форму, він відразу стає головною прикрасою столу. І вже ніщо не дозволяє судити про нього не як про суто «новорічному», кондитерському виробі. Що ж, спробуємо і ми до Нового 2019 році підшукати якісь цікаві новенькі рецептики тортиків. Виклали їх блогери і портали ресторанів стверджують, що смачно. Оцінимо?

«Дон Панчо»

Новорічні торти 2019: рецепти з фото найкращих десертів
По вигляду, нагадує якусь деталь картин Моне, потрясаючи своєю нестандартністю, але готується швидко і просто, що в процесі підготовки до Нового року, погодьтеся, важливо. Інгредієнти:
  • олія слив. – 200гр;
  • ананаси (консерви) – 300гр;
  • цукор – 2ст.;
  • персики (консерви) – 300гр;
  • какао – 4ст.л.;
  • цукрова пудра – 15 ст.;
  • шоколад (молочний) – 100гр;
  • волоські горіхи – 1ст.;
  • сода – 1 год.л.;
  • сметана (20%) – 2ст.;
  • борошно – 15 склянки;
  • сметана (25%) – 4ст.;
  • яйця – 2шт.
  • 20%-сметану і яйця збиваємо ретельно, потроху додаючи борошно, потім додаємо соду і збиваємо все разом, поки не вийде рідке тісто. Тепер додаємо какао і перемішуємо. Формочку мажемо маслом, вистилаємо пергаментом і знову змащуємо маслом, виливаємо туди тісто і випікаємо на 200 градусах корж близько 40 хвилин. Коли бісквіт охолоне, розрізаємо його навпіл так, щоб одна частина була всього товщиною 1см (це буде підстава). Решту нарізаємо кубиками. 25%-сметану збиваємо до густоти, вводимо туди цукрову пудру і все разом добре змішуємо. Частина відкладаємо для покриття верху. Решту засипаємо кубики персиків і ананасів, подрібнені горіхи, а також кубики бісквіта і гарненько все перемішуємо, але не занадто енергійно, щоб не порушилася структура компонентів. Підстава просочуємо сиропом від банки з ананасами, викладаємо на нього кремово-фруктово-бісквітну суміш, трохи уминая, розрівнюємо ложкою і, заливши залишками крему торт, прибираємо остигати в холодильник. Розтоплюємо шоколад, змішуємо його з маслом, дістаємо торт і обливаємо його хаотично потьоками, після чого ставимо на холод для остаточного схоплювання.

    Сирна «Ялинка»

    Новорічні торти 2019: рецепти з фото найкращих десертів
    Для цього торта варто підшукати велику формочку-ялинку: якщо ківі умудритись укладати на неї рядами внапуск, починаючи знизу і доверху, вийде справжня ялинка з зеленими лапами. Прикрасьте зверху її ягодами-кулями, зробіть з мастики або безе, додавши кольоровий барвник, зірку – і новорічний настрій вашого столу забезпечено! До того ж і випікати цей торт немає потреби, а його готування займає непристойно мало часу Інгредієнти:
  • вершки – 250мл;
  • сир – 500гр;
  • лимонний сік – 2ст.л.;
  • ківі – 7шт + трохи для прикраси;
  • олія слив. – 100гр;
  • печиво – 200гр;
  • цукор – 200гр;
  • желатин – 8г.
  • 3г і 5 г желатину заливаємо водою (півсклянки і склянку, відповідно). Печиво подрібнюємо блендером в крихту, розтоплюємо вершкове масло і змішуємо її з ним. Форму змащуємо маслом (добре, якщо розділяється, немає – можна просто використовувати гігантську вирубку для пряників і під низ підкласти дошку або плоску тарілку, вистелені пекарської папером, щоб потім було зручно переносити торт на блюдо для сервірування). Викладаємо в неї крихту, гарненько трамбуем і ставимо на холод на півгодини. Ківі ріжемо кубиками, засипаємо цукровим піском, присмачую лимонним соком і з'єднуємо з більшою частиною желатину. Всі разом нагріваємо на водяній бані, поки желатин не розчиниться повністю не розтане цукор. Студим. Сир збиваємо в однорідну масу міксером, з'єднуємо з ківі-масою і перемішуємо. Окремо збиваємо до стоячого стану вершки (попередньо охолоджуємо), з'єднуємо обидві суміші і гарненько вимішуємо. Дістаємо з холодильника крихту і поверх неї викладаємо отриману масу, вирівнюємо і відправляємо застигати в холодильник на 4 години. Залишок желатину розпускаємо з невеликою кількістю цукру, ківі чистимо, нарізаємо тонкими кружечками. Готовий торт прикрашаємо викладеними, як було описано вище, ківі і заливаємо желатином, знову відправляємо в холодильник застигати. По готовності, знімаємо форму, перекладаємо торт на сервірувальне блюдо і обсипаємо його боки розмеленими зеленими фісташками.

    Трюфельний торт з безе

    Новорічні торти 2019: рецепти з фото найкращих десертів
    Блюдо точно оцінить велика шанувальниця трюфелів – Свинка, символ наступаючого Нового 2019 року! І хоч у ньому, звичайно ж, не справжні гриби, а смак однойменних цукерок, ідея, і правда, – хоч куди! Інгредієнти:
  • борошно – 2-3ст.;
  • яйця – 2шт;
  • масло рослинне – 1/2ст.;
  • цукор – 2ст.;
  • розпушувач – 1 пакет;
  • молоко – 1ст.;
  • окріп – 1ст.;
  • сода – 15 ч. л.;
  • какао – 6ст.л.;
  • Для безе:
  • цукор – 1ст.;
  • білки – 3шт;
  • Для крему:
  • масло вершкове – 200гр;
  • згущене молоко – 1б.
  • Змішуємо всі сухі інгредієнти для тіста, збиваємо яйця, вводимо в них масло, знову збиваємо, додаємо молоко і потроху — суху суміш, поки збиваємо все разом. Коли маса стане однорідною і тістоподібної, швидко вливаємо склянку окропу і відразу ж знову збиваємо. Вистилаємо Форму пергаментом, змащуємо маслом і виливаємо на неї половинку тіста. Випікаємо на 180 градусах півгодини. Так само чинимо і з другою порцією. Готові коржі ставимо охолоджувати. Для крему збиваємо попередньо зварену (можна купити готову) згущене молоко з маслом, обсмажуємо горіхи і дрібно рубаємо їх. Для безе збиваємо білки з цукром. З кондитерського мішка висаджуємо великі краплі безе на застелене папером деко і сушимо на 110 градусах близько півтора годин. Не виймаємо з духовки, поки не охолоне. З коржів зрізаємо тверді скоринки, щедро намазуємо нижній кремом, посипаємо горіхами, викладаємо безе, в проміжки з кондитерського мішка теж видавлюємо крем. Поверх все знову посипаємо горіхами. Накриваємо другим коржем, обмазуємо кремом верх, притрушиваем горіхами і ставимо в холодильник застигати. Поки розтоплюємо шоколад і масло, потім готової поливаємо глазур'ю наш торт.

    Відео



    Новорічні торти 2019: рецепти з фото найкращих десертів
    • Сьогодні
    • Популярне
    • Читають