• 18:53 – 2019 Рік Жовтої Земляної Свині 
  • 18:00 – Жіночі зачіски 2019: модні тенденції з фото 
  • 17:59 – Новий Рік 2019: якого кольору вбрання одягати дівчатам 
  • 17:59 – Жіночі стрижки 2019: модні тенденції з фото 

Незвичайні рецепти смачних страв на Новий Рік 2019

Незвичайні рецепти смачних страв на Новий Рік 2019



Вибрати, що приготувати на Новий Рік 2019 - це не така вже й проста задача. У статті ми постаралися зібрати найбільш цікаві та смачні рецепти, якими може скористатися будь-яка господиня, яка бажає здивувати гостей в період святкування Нового 2019 Року.

Смачні рецепти до Новорічного столу 2019



Приготування смачної страви - непросте завдання. Тут не все залежить від господині. Основа смачної страви - це правильний рецепт! Саме такі рецепти ми і використовували в статті.

Рулет з тонкого лаваша з грибною начинкою



Дуже смачна закуска, практично завжди це блюдо одним з перших з'їдається гостями.

Для начинки знадобиться придбати:


  • будь-які свіжі гриби (підійдуть печериці, віхи тощо) - 500 грам;

  • сир - 300 грам;

  • кріп і петрушка - 1 пучок;

  • лаваш - 2 аркуша;

  • яйця курячі в кількості 2 штук;

  • цибуля - 1 шт.



  • Готують це блюдо так:


  • Гриби і цибулю нарізають невеликими шматочками, а потім смажать на соняшниковій олії.

  • Після того, як цибуля та гриби придбають золотисто - коричневий відтінок, їх знімають з вогню.

  • Коли начинка буде готова, можна приступити до формування рулетиків.

  • На столі потрібно розкласти лист лаваша і тонким шаром викласти гриби з цибулею.

  • Потім зверху першого шару начинки насипається шар тертого сиру і зелені.

  • Тепер лаваш потрібно скрутити рулетом, зверху змастити яйцем і поставити в духовку на кілька хвилин. Як тільки рулет зарум'яниться, а сир розплавиться, його можна діставати з духовки.

  • Перед подачею кулінарний виріб нарізають на порціонні шматки.



  • Рада! Начинку для рулету можна зробити з використанням інших продуктів. Або ж доповнюючи список тих, які наведені в рецепті.

    Приміром, начинку з грибів і цибулі можна доповнити шинкою або будь-яким м'ясним фаршем.

    Дуже смачний рулет виходить з червоною рибою та ікрою. Та й виглядає він дуже апетитно і красиво. Як раз те, що потрібно для Новорічного свята.

    Святковий салат з курячою печінкою і беконом



    Красивий і дуже смачний салатик з печінкою і беконом. Така страва ідеально підходить для Новорічного столу.

    Для того, щоб його приготувати, потрібно купити:


  • печінка куряча - 05 кг;

  • помідори черрі - 6-7 шт.;

  • кукурузки консервована - приблизно половина банки;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • оцет - 1 ст. л.;

  • салат листовий – 1 пучок;

  • бекон - 150 грам;

  • олія соняшникова без запаху (або оливкова) - 5 ст. ложечок;

  • хліб білий;

  • часник - 3 зубчики;

  • спеції.



  • Готується це блюдо так:


  • Насамперед потрібно добре вимити і почистити курячу печінку.

  • Потім її кладуть вимочуватися в молоко на 3-4 години. Тільки після цього печінку смажать на повільному вогні до повної готовності. Печінка під час смаження обов'язково слід поперчити.

  • М'якоть білого хліба нарізати акуратними кубиками, розміром приблизно 3х3х3 див. Потім отримані хлібні шматочки потрібно обсмажити на сковороді до появи хрусткої скоринки. Грінок дають охолонути.

  • Цибулю почистити і дрібно порізати, а потім злегка обсмажити на сковороді до появи золотистого кольору. Готовий цибулю ставлять остигати.

  • У глибокій мисці змішують рослинне масло, оцет, перець, сіль і подрібнений часник, а також спеції. Отриманою сумішшю буде заправлятися салат.

  • На плоскому блюді викладаються листя салату, зверху на них кладуть нарізані(тонко) шматочки бекону. Другим шаром укладаємо смажену цибулю, а вже на нього шматочки смаженої курячої печінки і грінки з білого хліба.

  • Залишається прикрасити салат помідорами, зеленню і кукурудзою - страву можна подавати на стіл.



  • Курячі ніжки в соусі “Теріякі“



    Курячі ніжки. Як же наша людина зможе обійтися без них на святковому столі? Звичайно ж, не зможе, тому представляємо вам рецепт курячих ніжок з особливим соусом.

    Інгредієнти:


  • ніжки курячі - 1 5 кг;

  • вода кип'ячена - 250 мл;

  • соус Теріякі" - 7 ст. л.;

  • олія соняшникова без запаху - 4 ст. л.;

  • оцет - 1 ст. л.;

  • часник - 3 зубчики;

  • сіль;

  • суміш перців.



  • Процес приготування:


  • Змішати в одній посуді перець, часник, сіль, соус Теріякі", воду і оцет. Соусную основу можна докупити в магазині або зробити самостійно.

  • Курячі ніжки помити і щільно укласти в каструлю.

  • Потім м'ясо потрібно залити отриманим маринадом. Ніжки ставлять в холодильник на всю ніч мінімум на 8 годин.

  • Промаринованное куряче м'ясо викладають на лист, змащений маслом, ставлять випікати в духовку, розігріту до 200 градусів.



  • Рада! Використовуючи цей рецепт, можна приготувати курячі стегна, свинячі ребра і шматочки баранини.

    Мову "Від тещі" з баклажана з фаршем та сиром



    Для цього страви підійде будь-м'ясний фарш:


  • свинячий;

  • свино-яловичий;

  • курячий.



  • Фарш можна зробити в домашніх умовах або придбати готовий в магазині. Якщо будете робити фарш самостійно, то вибирайте м'ясо "посочнее".

    Продукти, необхідні для приготування мови "Від тещі" з баклажанів з фаршем та сиром:


  • фарш - 500 грам;

  • гриби свіжі - 500 грам;

  • майонез;

  • сир твердих сортів - 400 грам;

  • баклажани - 5 штук;

  • зелень – 1 пучок;

  • цибуля – 1-2 шт.;

  • часник - 1 головка;

  • суміш перців;

  • олія соняшникова без запаху;

  • сіль.



  • Процес готування:


  • Синенькі нарізають уздовж, пластинками. Товщина повинна бути не більше 1 див.

  • Потім нарізані баклажани злегка посипають сіллю і прибирають в сторону на півгодини. На скибочках овочів виступить гіркуватий сік. Для того, щоб його видалити, потрібно акуратно віджати кожен шматочок баклажана. Робити це потрібно так, щоб не поламати платівку.

  • Гриби миють, нарізають і смажать на сковороді. Потім до них додають подрібнену цибулю. Разом їх доводять до повної готовності.

  • В отриману начинку додають сіль, перець, роздавлений часник і майонез.

  • М'ясо миють, ріжуть на шматочки і прокрутити на м'ясорубці. Після цього фарш обсмажують на сковороді. У процесі смаження м'ясо злегка підсолюють.

  • Готовий фарш змішують з грибною начинкою.

  • Платівки з баклажан обсмажують на сковороді. Потім на кожен шматочок смажених овочів викладають шар фаршу з грибами, зверху накривають начинку тертим сиром.

  • Перед подачею блюдо на кілька хвилин ставлять в мікрохвильовку. Як тільки сир розтане, кулінарний шедевр готовий. «Тещині мови» розкладають на плоске блюдо і прикрашають різаною зеленню петрушки або кропу.



  • Рада! До того, як поставити блюдо в мікрохвильову піч, мови можна згорнути рулетиками і закріпити за допомогою звичайної зубочистки. Потім їх розкладають на блюдо з листям салату.

    Запечені печериці



    Печериці середнього розміру миють і обвалюють у меленої паприці. Потім їх солять, перчать і викладають на деко, змащене рослинним маслом.

    Гриби випікають до готовності при температурі 180 градусів.

    До печерицям потрібно подати білий сметанно - майонезний соус з часником і кетчупом.

    Кетчуп (куплений в магазині або приготований самостійно) можна поставити на стіл, а білий соус зробити самим і додати прямо в блюдо.

    Для приготування соусу потрібно:


  • сметана;

  • майонез;

  • перець;

  • сіль;

  • часник.



  • Процес приготування:


  • Сметану і майонез змішують в рівних пропорціях 1х1.

  • Потім в отриману суміш додають роздавлений часник.

  • Строгих правил в приготуванні цього соусу немає. Тут кожна господиня орієнтується на смакові уподобання своєї сім'ї. Тим, хто любить погостріше, можна покласти в соус трохи більше перцю і часнику.



  • Рада! Таким же чином можна приготувати гарнір з картоплі.

    Човники з картоплі з начинкою з шинки і сиру



    Для цієї страви беруть тільки великі картоплини, правильної форми.

    Картопля дуже ретельно миють і ріжуть на дві половинки. Картоплю не чистять, її готують прямо в шкірці. Потім у кожній половинці за допомогою ложки виймається серцевина так, щоб вийшло щось на зразок човника або половинки шкаралупи волоського горіха.

    Для начинки беруть:


  • гриби - 300 грам;

  • шинка - 300 грам;

  • майонез;

  • зелень;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сир із твердою характеристикою.



  • Приготування:


  • Цибулю і гриби чистять, миють, подрібнюють і смажать на сковороді до повної готовності.

  • Шинку дрібно нарізають і додають в гриби.

  • Кожен човник з картоплі зсередини змащують майонезом і заповнюють начинкою.

  • Картоплю викладають на лист і ставлять у духовку випікати.

  • За кілька хвилин до повної готовності деко виймають з духовки. Кожну картопляну човник зверху присипають тертим сиром.

  • Блюдо ще на кілька хвилин ставлять у духовку. Коли сир розплавиться, картоплю можна виймати. Як тільки вона стане більш-менш теплою - можна подавати.



  • Смачний салат на Новорічний стіл 2019



    Тепер розглянемо рецепт приготування смачного салату до Новорічного столу.

    Інгредієнти будуть такими:


  • м'ясо корови - півкіло;

  • яйця курячі свіжі - приблизно чотири штуки;

  • часник - дві часточки;

  • сир твердого характеру - приблизно 150 грам;

  • ківі - 3 середніх плода;

  • яблуко - 1 шт.;

  • велика морква - 2 шт.;

  • половина лимона;

  • майонез.



  • Готування:


  • Відварюємо яловичину ріжемо на дрібні шматки.

  • Подрібнений часник змішуємо з майонезній заправкою.

  • Посередині плоскої тарілки потрібно поставити склянку - цього вимагає зовнішній вигляд страви. Страва буде формуватися гіркою.

  • Перший шар - м'ясний, за ним піде ківі і яйця. Після чого робиться сітка з майонезу.

  • Наступний шар - морква з майонезом

  • Потім йде яблуко, сбрызнутое лимоном, щоб воно потім не почорніло.

  • Знову шар майонезу.

  • Потім йде сир з майонезній заправкою.

  • Після цього салат накривається плівкою і залишають на декілька годин.
  • Незвичайні рецепти смачних страв на Новий Рік 2019
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають