• 18:53 – 2019 Рік Жовтої Земляної Свині 
  • 18:00 – Жіночі зачіски 2019: модні тенденції з фото 
  • 17:59 – Новий Рік 2019: якого кольору вбрання одягати дівчатам 
  • 17:59 – Жіночі стрижки 2019: модні тенденції з фото 

Прості торти на Новий Рік 2019 - незвичайні рецепти

Прості торти на Новий Рік 2019 - незвичайні рецепти



Торт, звичайно ж, не є самим головним блюдом на Новорічному столі. Але своє місце в якості десерту він точно заслужив. Приготувати торт дуже складно - це знає кожна господиня. Навіть невелике відхилення від рецептури може зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і смакові якості десерту. Але не в нашому випадку. Адже у статті ми зібрали лише найбільш прості і смачні рецепти Новорічних тортів. У нас в статті є покрокове керівництво - якщо слідувати йому, то приготування десерту буде значно спрощена, а часу буде витрачено набагато менше.

Рецепти незвичайних тортів до Нового Року 2019



Тільки незвичайний торт зможе здивувати гостей по-справжньому! Рецепти таких десертів ми підібрали, адже стандартні торти всім вже давно набридли.

"Наполеон з маци"



Прості торти на Новий Рік 2019 - незвичайні рецепти
Маца - це єврейське блюдо. Але хто сказав, що звичайна людина не має права його їсти? Маца ще й дієтична - це те, що треба, щоб гості після святкування не відчували тяжкості в животі. Адже ви ж не хочете поправитися за один вечір відразу на кілька кілограмів?

Інгредієнти для приготування нашого дієтичного десерту будуть такими:


  • Маца - не менше 10 одиниць.

  • Яйця - чотири штуки.

  • Цукор - двісті грам (одна склянка стандартного виду).

  • Молоко коров'яче натуральне (строк придатності в магазині не перевищує 5 днів) - приблизно літр.

  • Крохмаль - три ложки стандартного типу.

  • Ваніль або цукор з ваніліну - кількість не визначено, все залежить від уподобань гостей і господині.

  • Масло вершкове натуральне - 015 кг ( 3/4 упаковки).



  • Процес приготування:


  • Яйця забиваються у велику каструлю. Додається цукровий пісочок. Маса збивається до досягнення однорідності.

  • Після досягнення однорідної маси до неї додають крохмаль, борошно. Всі інгредієнти перемішуються.

  • Після цього вливається одна частина молока (половина літра). Все знову перемішується.

  • Отримана маса ставиться на вогонь і доводять до кипіння. Крем повинен бути під постійним наглядом - його необхідно помішувати до тих пір, поки він не загусне.

  • Коли крем придбає потрібну консистенцію його перекладають у мисочку і дають охолонути.

  • Коли він охолоне в нього вливають другу частину молока(половину літра). Збивають, щоб крем придбав більш рідку консистенцію.

  • Потім крем додають масло, яке пару годин полежало в кімнаті і відтануло. Усе ретельно перемішують. Все - крем готовий.

  • Тепер робимо сам торт. Листи маци укладаються. Між кожним шаром кладуть по три ложки крему, який ми вже приготували.

  • Верхню частину торта можна прикрасити у стилі Нового Року 2019. З допомогою спеціальних їстівних посипок можна намалювати на торті символ року - Жовту Свинку(Кабана). Або ж можна сильно не заморочуватися - намалюйте ялинку або подайте блюдо без прикраси. Посипання можна навіть не купувати. Для цих цілей підійде і подрібнена маца. Торт потрібно готувати щонайменше за добу до нового року, так як він повинен встигнути гарненько просочитися, щоб смак був більш повним.



  • Рада! Торт "Наполеон" є одним з найбільш знаменитих. Основою(коржів) для нього не обов'язково повинна бути маца - нею може бути і звичайний блін, приготований за стандартним рецептом. Також для його приготування можна придбати в універсамі спеціальні коржі, виготовлені за особливою технологією, спеціально для "Наполеона".

    Торт "Сюрприз"



    Пісочне, мягенькое тісто, глазур із молочного шоколаду, ніжний крем - це поєднання просто зачарує навіть самого вишуканого гурмана. Саме тому такий торт і назвали "Сюрпризом", адже подати його можна в самому кінці святкової вечері, зробивши гостям дуже приємний і солоденький сюрприз.

    Інгредієнти, які знадобляться в процесі приготування торта:


  • Маргаринової масло - 025 кг

  • Масло вершкового походження - 03 кг

  • Кокос (його стружка) - 006 кг

  • Сода (заздалегідь гашене оцтовим розчином) - 1 ложка для чаю.

  • Порошок какао-дерева - 1 ложка столового типу.

  • Ванілін - за смаком, близько чотирьох маленьких упаковочек.

  • Згущене молоко варене - половина банки.

  • Яйця - близько п'яти штучок.

  • Цукор - 04 кг

  • Борошно - 05 кг.

  • Молоко - 022 літра.



  • Процес приготування в покроковому поданні:


  • Слід відокремити жовтки від білків. Жовтки змішують з ваніллю, склянкою цукру. Повинна вийти пишна маса. Потім додається борошно вищого сорту, маргаринової масло, ще один пакетик ванільного цукру і погашена содова суміш. Замішується тісто. Його викладають на лист, який був раніше змазаний маслом.

  • Після того, як тісто замішане, можна приступати до взбиванню білків. В них, не зупиняючи міксер, варто влити половину склянки цукру. Туди ж додають стружку кокосів, все дуже акуратно перемішується. Крем, який вийшов, потрібно розрівняти по тесту, яке знаходиться на деку. Потім все це ставимо в духову камеру приблизно на 3/4 години. Температуру варто виставити на сто шістдесят градусів за Цельсієм.

  • Потім збивається міксером молоко згущене (варене), ще один пакетик ваніліну, склянку молока (бажано охолодженого), 2 ложки борошна. Після збивання цю масу ставлять на невеликий вогонь, варять так, щоб суміш загусла. При цьому вміст каструлі потрібно постійно помішувати, щоб нічого не пригоріло. У готовий крем додають близько двохсот грам масла вершкового, знову все перемішують і збивають.

  • Корж, який до цього часу вже мав приготуватися в духовій шафі, слід розрізати на три частини. Першу частину коржа змащують половиною приготованого крему, накривають другою частиною тіста. Залишився крем викладають поверх другого коржа. Потім накривають третім.

  • Тепер готуємо глазур для торта. Для цього з'єднуємо три столові ложки молока, какао (або гарячий шоколад), пакет ванілі, 01 кг цукру і така ж кількість вершкового масла походження. Суміш виварюють кілька хвилин, потім поливають їй тортик. Після чого його відправляють в холодильну камеру на просочення не менш, ніж на 4 години. Після цього торт нарізають і подають до столу.



  • Рада! Краще всього не попереджати гостей про те, що у вас є для них торт, щоб виправдати його назва. Торт "Сюрприз" найкраще подати несподівано! зрозуміло, в самому кінці святкового застілля.

    Торт "Прага"



    Багато вважають, що справжній празький торт можуть приготувати тільки на його батьківщині - в Чехії. Однак, це не зовсім так. Якщо для приготування даного шедевра буде використаний правильний, секретний рецепт, то і торт вийде саме таким, яким він і повинен бути. Саме цей рецепт ми і будемо використовувати в статті.

    Інгредієнти для празького торта будуть такими:


  • Борошно - півтори склянки.

  • Білок від яєць - 8 штучок.

  • Жовток яєць - 10 штучок (перша половина знадобиться для приготування тіста, а друга - для кремової начинки).

  • Сметанка жирна - один стакан.

  • Розпушувач для тіста.

  • Сіль.

  • Гарячий шоколад.

  • Вершкове масло - 04 кг

  • Розчинна кава - кількість визначається за смаковими уподобаннями.

  • Шоколад - 01 кг.

  • Цукор пісок.

  • Вода питна.

  • Масло рослинного походження - півсклянки.



  • Процес приготування торта "Прага":


  • Какао і кави розчинної помелу змішуються в неповному склянці теплої води. Перемішується до повного розчинення.

  • П'ять яєчних жовтків збиваються з цукровим піском. Туди ж додають і олія рослинна.

  • Далі в суміш вводять жовтки з цукром, олією, суміш кавового і какао-порошку.

  • Заздалегідь просіяне борошно змішують з розпушувачем для тесту. Все це додають в суміш і перемішують до однорідності.

  • Білки разом з сіллю змішуються до появи пінки. Після цього туди вводиться білкова піна. Сюди ж додаємо сметану.

  • Тісто викладають у змащену маслом форму. Випікають близько 50 хвилин при температурі не більше ста п'ятдесяти градусів. Перші півгодини в духовку краще не заглядати, щоб тісто з-за перепаду температур не зіпсувалося. Готовність можна перевірити зубочисткою.

  • Після того, як корж буде готовий, його треба остудити. Після цього його розрізають на чотири частини.

  • Тепер приступаємо до крему. 5 жовтків, згущене молоко, воду збивають.

  • Не доводячи до кипіння масу помішують на вогні.

  • Туди додають тертий шоколад. Як тільки він розтопиться, масу знімають з вогню.

  • В окрему миску кладуть вершкове масло. Туди ж поступово вливають суміш з крему. Всі розмішують до тих пір, поки масло не розчиниться.

  • Остиглий корж розрізає на 4 частини. Кожен корж змащують кремом. І верхній в тому числі. Торт прикрашається по смаку господині. Зазвичай празький торт посипають шоколадом.



  • Залишилося тільки побажати удачі у приготуванні тортів і щастя в Новому 2019 Році!
    Прості торти на Новий Рік 2019 - незвичайні рецепти
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають