• 22:41 – Прикмети на Новий рік 2019 
  • 18:00 – У чому і як зустрічати Новий Рік 2019 свині 
  • 18:00 – Жіночі зачіски 2019: модні тенденції з фото 
  • 17:59 – Новий Рік 2019: якого кольору вбрання одягати дівчатам 

Цікаві страви на Новий Рік 2019: рекомендації і рецепти

Цікаві страви на Новий Рік 2019: рекомендації і рецепти



Новий Рік 2019 вже не за горами, тому більшість господинь вже починає готуватися до нього. Всі знають, як нелегко іноді буває підготуватися до свята, а особливо до такого грандіозного. Взяти, приміром, вибір подарунків. Добре, якщо ви знаєте, що хочуть ваші родичі. Але що ж робити, якщо вони не дали навіть натяку? Доведеться ходити по магазинах і намагатися щось вибрати, а в Передноворічну суєту це дуже нелегке завдання. Тепер перейдемо до наступного питання, який теж цікавить багатьох. Які страви приготувати на Новий Рік 2019? Питання теж нелегкий, особливо враховуючи все різноманіття в наші дні. Тому будемо розбиратися в ньому докладно.

Які страви включити в меню на Новий Рік 2019?



Символом 2019 року є Свиня, тому страви повинні бути орієнтовані саме на переваги цієї тварини. Всім відомо, що Свинка дуже любить поїсти, тому на столі повинно бути представлено все різноманіття страв. Хоча Свиня і любить поїсти, але величезних тазиків страв готувати все-таки не варто, досить приготувати невеликі порції, але різних страв.

На столі має бути якомога більше зелені, а також фруктів, адже Свинка дуже любить ці продукти. Якщо на столі не передбачено страв з фруктами, то можна просто зробити невелику нарізку. Також варто прикрашати всі гарячі страви зеленню - вона допоможе травленню і приверне удачу в Новому 2019 Році.

Також варто враховувати і те, що по деяких порад астрологів на столі в свято не повинно бути м'яса Свиней. Це робиться для того, щоб символ року не образився. Але деякі вважають, що м'ясо як раз-таки має бути на Новорічному столі. Скільки людей, стільки й думок, але вирішувати у що вірити тільки вам самим.

Крім цього, потрібно не забувати і про прикрашання страв та сервірування святкового столу. Навіть невеликий елемент декору допоможе перетворити звичайний стіл у Новорічний. В якості декору рекомендується використовувати якомога більше натуральних елементів декору. На стіл можна просто покласти кілька гілочок ялини або сосни, вони прекрасно виконають свою функцію - прикрасять стіл і створять атмосферність.

Запечений окіст в глазурі з меду



Цікаві страви на Новий Рік 2019: рекомендації і рецепти
Незважаючи на те, що деякі не рекомендують готувати м'ясо свиней на Новий Рік 2019 ми все-таки вирішили включити його в список наших страв, адже думки різняться. Крім свинячих окостів приблизно на 4 з половиною кілограми, для приготування страви знадобляться наступні продукти:


  • Склянка натурального меду.

  • Четверта частина склянки гірчиці.

  • Четверта частина склянки цукру.

  • Приблизно 008 кг масла вершкового.

  • Половина чайної ложки меленого кардамону.



  • Процес приготування:


  • Першим справою розігріваємо духовку до температури 175 градусів. Потім деко застеляємо алюмінієвою фольгою. Тепер приступаємо до підготовки окосту, зрізаємо зайвий жир з боків. Кладемо окіст на деко і загортаємо у фольгу. Запікаємо протягом сорока п'яти хвилин.

  • Тепер готуємо заправку (соус). Для цього змішуємо мед, цукор, гірчицю, масло і кардамон. Робимо все це в сотейнику, так як масу потім ставимо на вогонь. Готуємо її на середньому вогні. Процес приготування триватиме не більше трьох хвилин, масу потрібно постійно помішувати. Цукор повинен розчинитися в маслі. Після зняття залишаємо масу для остигання.

  • Після того, як окіст приготується, його слід дістати з духовки. В духовій шафі в цей же час потрібно збільшити температуру до 220 градусів. Гострим ножем на окороке вирізаємо малюнок у вигляді невеликих ромбів. Потрібно постаратися, щоб ромбики вийшли рівними.

  • Потім змащуємо наше м'ясо соусом-заправкою. Запікаємо в духовій шафі ще приблизно чверть години. Після цього наносимо ще один шар глазурі і знову ставимо в духовку на п'ятнадцять хвилин. Повторюємо процедуру до тих пір, поки вся глазур не закінчиться. На це піде приблизно годину. Потім окіст залишаємо на повітрі на хвилин двадцять, а після цього нарізаємо.



  • Кесаділья



    Цікаві страви на Новий Рік 2019: рекомендації і рецепти
    Інгредієнти для приготування страви:


  • Вісім тарталеток.

  • Одна банка печінки тріски.

  • За десять скибочки ківі і лимона.

  • Корнішони мариновані - вісім штук.

  • Зелена цибуля за бажанням.



  • Процес приготування:


  • Відкриваємо банку консервів і розминаємо її вміст виделкою.

  • Дрібно нарізаємо цибулю і огірочки, перемішуємо з печінкою тріски.

  • Заповнюємо тарталетки начинкою.

  • Зверху накладаємо шматочки ківі і лимона.

  • Все, страва готова! Приємного апетиту.



  • Окунь в листковому тісті



    Цікаві страви на Новий Рік 2019: рекомендації і рецепти
    Для приготування окуня в листковому тісті знадобляться такі продукти:


  • Близько кілограма філе морського окуня.

  • Шістдесят грам дрібних варених креветочек.

  • 05 кг листкового тіста.

  • Яйце.

  • 2 ложки зелені (сушеного кропу).

  • Дві ложки (столові) молока.

  • Борошно.

  • Масло рослинного походження.

  • Сіль і інші інгредієнти за смаком.



  • Процес приготування:


  • Для початку розігріваємо духовку до температури в двісті градусів. Змішуємо креветочки, кріп і столову ложку масла. Додаємо спеції за смаком.

  • Збиваємо яйця разом з молоком у невеликій мисочці.

  • Робочий стіл злегка посипаємо борошном, розкачуємо половину листкового тіста. Розмір повинен бути таким же, як і риба. Кладемо окуня, викладаємо креветки наверх. Потім закриваємо креветки ще одним шаром філе. Змащуємо тісто збитим яйцем.

  • Наступний крок - формування рибної форми. Для цього спочатку розкачуємо другу половину тіста. Кладемо її поверх першої половини. Формуємо рибну форму і робимо хвостик. Зверху змащуємо тісто яйцем. Робимо луску з допомогою ножа, але тісто не протикаємо. При температурі 200 градусів випікаємо приблизно 15 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і запікаємо ще двадцять хвилин.



  • Сирні шишки



    Цікаві страви на Новий Рік 2019: рекомендації і рецепти
    Шишки - дуже символічна прикраса для Новорічного столу. А якщо вони ще й їстівними? Все просто прийдуть у захват! Давайте ж скоріше приготуємо це блюдо!

    Інгредієнти:


  • Сир твердої консистенції - 200 грам, також знадобиться і м'який сир - 01 кг.

  • Часник, зелень, спеції.

  • Гірчиця діжонська - половина чайної ложки.

  • Мигдальні пластівці - 03 кг



  • Процес приготування:


  • Сир поміщаємо в холодильну камеру для заморозки. Потім натираємо його на тертці - для того, щоб терти було простіше, ми і клали його в морозильник. Змішуємо натерті тверді і м'які сорти сиру.

  • Видавлюємо в масу з сиру часник. Додаємо зелень і гірчицю. Ліпимо шишки з сирної маси. Обвалюємо шишки мигдалем.

  • Бажано не обвалювати кульки в мигдалі, а вставляти кожну мигдалину окремо, щоб кульки дійсно стали схожими на шишки.

  • Подаємо страву на великій тарілці.



  • Ось ми і розглянули рецепти страв на Новий Рік 2019. Всі вони будуть виглядати на столі досить незвично і ексклюзивно. Головне не забути про красу і сервіруванні. З Наступаючим 2019 Новим Роком!
    Цікаві страви на Новий Рік 2019: рекомендації і рецепти
    • Коментують
    • Сьогодні
    • Читають